Bomba İddia! Adil Gevrek, MASTÖB'e Aday Olmayacak

Bomba İddia! Adil Gevrek, MASTÖB'e Aday Olmayacak

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği’nin ertelenen Olağan Genel Kurulu öncesi kimin Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Başkanlığına talip olacağı netleşmezken, bomba bir iddia kamuoyunda yer aldı. Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Başkanı ve aynı zamanda Ö.K. Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in Olağan Genel Kurul’da aday olmayacağı iddia edildi. Gevrek’in aday olamamasının temelinde Yeni Malatyaspor’un aldığı başarısız sonuçlar olduğu ve Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği üyelerinin bu duruma tepkisi nedeniyle göreve talip olmadığı ileri sürüldü.

Bu iddiaların ardından gözler Yeni Malatyaspor Kulübü’ne çevrildi. Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Başkanlığı’na talip olmadığı iddia edilen Adil Gevrek’in Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanlığı’ndan da istifa edip etmeyeceği kulislerde konuşulmaya başlarken, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın işadamları ile yapacağı toplantı ve tutumuna göre Gevrek’in karar vermesi bekleniyor.

Öte yandan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Başkanlığı için Nazife Özdemir ismi konuşulurken, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği üyelerinin bu isme sıcak bakmadığı, Av. Kazım Ayaydın ve Ramazan Yıldız isimlerine sıcak baktığı öğrenildi.

Ertelenen Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Olağan Genel Kurulu,  26 Aralık Pazar Günü Saat 9:30’da Evren Mah Cami Yolu Cad No:1/A Günesli Bagcılar adresinde bulunan Retaj Royale İstanbul Otelde yapılacak.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme