Bostanbaşı İlkokuluna Ziyaret

Bostanbaşı İlkokuluna Ziyaret

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim yardımcısı Leman Acun Delen ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Servet Boyraz, hastanede görev yapan sağlık çalışanlarının yeni yıllarını kutlamak, Covid-19 ile mücadelede sağlık çalışanlarına destek olup moral vermek için yeni yıl tebrik kartpostalı gönderen Bostanbaşı ilkokulu 2-F sınıfını ziyaret ederek, bu ince davranışlarından ötürü öğrencilere ve sınıf öğretmenine teşekkür etti. 
Ziyarette konuşan Başhekim yardımcısı Leman Acun Delen “Her şey geçen hafta başhekimliğimize gelen bir gönderi ile başladı. Bostanbaşı ilkokulu 2-f sınıfı öğrencileri, hastanesizde hizmet veren tüm kliniklere yeni yıl tebrik kartlarını el yazıları ile emek harcayıp yazmış ve hastanemize göndermişlerdi. Böylesi ince düşünceli minik öğrencilerimiz ve kıymetli öğretmenimiz Sakine KARAGÖZ’e teşekkür ziyaretinde bulunduk. Çok keyifli vakit geçirdik. Sınıf öğretmeni Sakine KARAGÖZ ve Okul Müdürü Mehmet Yasin DEMİRELe ve tüm öğrencilerimize nazik davranışlarından ve misafirperverliklerimden ötürü teşekkür ederiz.” dedi.
Yaklaşan yeni yıl nedeniyle öğrencilerinin unutulmuş bir geleneği öğretmek istediğini belirten Sınıf Öğretmeni Sakine Karagöz ise şunları söyledi: “pandemi nedeniyle iş gücü artan sağlıkçılara kartpostal göndermek, en mantıklı hareket olur düşüncesiyle hastane çalışanlarına yazdık, 37 öğrencime 37 farklı bölüme alacak şekilde yazdırdım kartları. Ayrıca birkaç öğrencimin babası ya da annesi de Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışıyor. Bu vesileyle böyle bir şey yaptık.” 
Okul Müdürü Mehmet Yasin Demirel, hastane yönetiminin ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifede ederek şunları kaydetti: “fedakârca çalışan sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek az, öğrencilerimizin gönderdiği tebrik kartlarına bizleri ziyaret ederek, karşılık veren hastane yönetimine teşekkür ediyorum.”
Ziyaret, öğrenciler ve öğretmenler ile beraber kesilen pasta ile son buldu. 
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme