• Haberler
  • Yerel
  • BTP Belediye Başkan Adaylarından ABYB'ye Ziyaret

BTP Belediye Başkan Adaylarından ABYB'ye Ziyaret

BTP İl ve İlçe Belediye Başkan Adayları 31 Mart 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret ettiler

31 Mart 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında Yerel ve Ulusal basın mensuplarını ziyaretlerine devam eden Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Şireci, BTP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ahmet Turan Solgun, BTP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı İsmet Torun ve BTP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Zekeriya Bozkurtoğlu Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret ettiler.
Gerçekleşen ziyarette Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu üyeleriyle seçim çalışmaları ve projeleri hakkında istişare edildi. 
Kuruculuğunu Merhum Prof. Dr. Haydar Baş’ın Genel Başkanlığı’nı ise Hüseyin Baş’ın yaptığı Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İktisatçı Hakan Şireci,’’Malatya’da ses getirecek birçok projeyi hayata geçireceğiz ‘’dedi.  Amacımız rantın olmadığı, demokratik bir belediyecilik anlayışıyla yaşadığımız enkazı kaldırmaktır’’diye belirten Şireci,“Liyakatli bir yönetim için hemşehrilerimizin oylarına talibiz .Oy kullanırken liyakatli,ahlaklı,adaletli adayların seçilmesine  önem vermeliyiz” ifadelerini kullandı.
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde en genç Başkan Adayı olarak dikkat çeken Bio Medikal  Mühendisi BTP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ahmet Turan Solgun ise genç işsizlik ve istihdam sorunlarının giderilmesi yönünde çalışmalar yapılmasının şart olduğunu dile getirdi.28 yaşındaki genç Aday Ahmet Turan Solgun,’’yeni istihdam alanları açmak istiyoruz. Gençlerimizin kahve köşelerine mahkûm olmalarını istemiyoruz” diye konuştu.
BTP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı İsmet Torun ,çalışan anneleri de unutmayacağız. Çalışan annelerimizin en büyük sorunu çocuklarına bakıcı ya da kreş bulmak oluyor. Bu nedenle projelerimizden bir tanesi de çalışan annelerimiz için kurumlar bünyesinde ücretsiz  kreş açarak  bu sorunu çözmektir” dedi. 
BTP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Zekeriya Bozkurtoğlu ise, kimseyi ayrıştırmadan herkese eşit ve adaletli hizmet edeceklerini dile getirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, BTP  İl ve İlçe Belediye Başkan Adaylarına teşekkür etti,başarılar diledi.


 

Bakmadan Geçme