Bülent Avşar'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

MHP önceki dönem Malatya İl Başkanı ve İş insanı R.Bülent Avşar 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yıl Dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Avşar mesajında, “30 Ağustos 1922'de tarihe altın harflerle yazılmış eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur’’ifadelerine yer verdi.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal’in Başkomutanlığında, 26 Ağustos 1922’de başlayan Büyük Taarruzun, 30 Ağustos’ta milletimizi kurtuluşa ve bağımsızlığa ulaştıran büyük bir zaferle sonuçlandığını belirten R.Bülent Avşar, “Bu büyük zafer, Ulusumuza önce kurtuluş ve bağımsızlık getirmiş, ardından da demokrasi ve Cumhuriyetle taçlanmıştır. Bu Büyük Zafer aynı zamanda dünya üzerindeki tüm mazlum Milletler için de büyük bir umut ışığı olmuştur” dedi.

‘’Aziz milletimiz, o dönem genç-yaşlı, kadın-erkek demeden, toplumun tüm kesimleriyle birlik ve beraberlik içinde kazandığı 30 Ağustos zaferi ile kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere en güzel şekilde cevabını vermiştir.Tarihimizin önemli dönüm noktalarından birisi olan ve her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi de ulusumuzun tarihine yön veren önemli savaşlardan birisi olmuş ve bu zaferle milletimizin bağımsız ve özgür yaşama iradesi, sadece bizim değil tüm dünyadaki mazlum ülkeler icin bağımsızlık reçetesi olmuştur’’ diye belirten Avşar,’’ bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı yürekten kutluyor, başta milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnet ve şükranla selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme