Bülent Tüfenkci ve beraberindeki Heyet Bandırma'da

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ve beraberinde Kızılay Genel merkez denetim kurulu üyesi Ramazan soylu, İş insanı Kenan Gerçek ve Şamil Küçük ile Bandırma da iş insanları Ömer Gerçek ve Yahya gerçek Kardeşleri ziyaret ettiler

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ve beraberinde  Kızılay Genel merkez denetim kurulu üyesi Ramazan soylu, İş insanı  Kenan Gerçek ve Şamil Küçük ile Bandırma da iş insanları Ömer Gerçek ve Yahya gerçek Kardeşleri ziyaret ettiler
Bandırma’da Gerçek Telekomünikasyon ve Servis Hizm. A.Ş. Turkcell  Abone Merkezi  işletme sahipleri Ömer Gerçek ve Yahya gerçek Kardeşleri  ziyaret eden Malatya heyeti  Gerçek kardeşlerle Malatya’nın mevcut durumu hakkında  sohbet edip istişare ve değerlendirmelerde bulundular.
Ziyaret sonrasında  AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’ye  Malatya Sancağı hediye eden Ömer Gerçek ve Yahya Gerçek kardeşlere Tüfenkçi’de  Malatya Kayısısı hediye etti.
AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci  ve beraberindeki  Heyet , Bandırma Programları kapsamında Gerçek Telekomünikasyon ve Servis Hizm. A.Ş. Turkcell  Abone Merkezi ni  ziyaretlerinin ardından Tekke Hacı ali Rıza el bezzaz camiini de ziyaret ettiler.

Bakmadan Geçme