• Haberler
  • Malatya
  • Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantıları Sona Erdi

Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantıları Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Temmuz Ayı II. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ramazan Ayhan Başkanlığı'nda saat 15.00'te Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Temmuz Ayı II. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ramazan Ayhan Başkanlığı’nda saat 15.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.
Yoklamanın alınmasının ardından ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ nedeniyle bir konuşma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ramazan Ayhan, “Dün 15 Temmuz’un 8’inci seneyi devriyesi idi. Öncelikle bu hain darbe girişimini şiddet ve nefretle tekrar kınıyoruz. Bu darbeyi, püskürten Aziz Milletimizle, kurumlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, siyasi partilerimizle gurur duyduğumuzu söylemeyi bir borç biliyoruz. Aziz Milletimizi tekrar tebrik ediyoruz. Şehit olan bütün vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet diliyor, ailelerine sabır dileyerek, mekânları cennet olsun diyoruz. Gazi olan vatandaşlarımızın da bir an evvel sağlıklarına kavuşmalarını ve Rabb’imden uzun ömürler diliyoruz. Büyükşehir Belediyemizin, diğer belediyelerin ve siyasi partilerin, vatandaşlarımızın etkinliklere coşkulu bir katılımları oldu. Bundan dolayı da teşekkür ediyoruz” dedi.
Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ramazan Ayhan’ın konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri içerisinde yer alan İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporlarından 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği, imar planı revizyonu ve 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği teklifleri görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi.
Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantılarının ise, 14 Ağustos 2024 Çarşamba günü saat 15.00’te yapılmasına karar verildi.

Bakmadan Geçme