• Haberler
  • Malatya
  • Büyükşehir Belediyesi Öğrencilerin Yanında olmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Öğrencilerin Yanında olmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Öğrencilerin Yanında olmaya devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 2024-2025 eğitim öğretim yılına yönelik hazırlıklarına başladı.
Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde ücretsiz olarak eğitim öğrenim gören öğrenciler için ‘Öğrenci Seçme Sınavı’ kayıtları başladı. 
Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren ve her zaman eğitim konusunda öğrencilerinden desteğini esirgemeyen Malatya Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde faaliyet gösteren Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde öğrencilerin eğitim hayatlarında başarıyı yakalamalarına yardımcı olmaya devam ediyor.
Malatya’nın farklı mahallelerinde bulunan Semt Konakları ve Eğitim Merkezleri 2024-2025 eğitim öğretim yılına yönelik ‘Öğrenci Seçme Sınavı’ kayıtları başladı. 16 Temmuz- 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında öğrencilerin yapacağı seçme sınavı kayıtlarının ardından 7 Eylül 2024 tarihinde sınava tabi tutulacaklar. Sınavda başarı gösteren öğrenciler Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde ücretsiz olarak eğitim öğrenim görmeye hak kazanacaklar. 
5/6/7 ve 8. sınıf gruplarına yönelik açılan ‘Öğrenci Seçme Sınavı’na kayıt yapmak isteyen öğrenciler Özalper Semt Konağı, Yeşiltepe Semt Konağı, Melekbaba Semt Konağı, Şehit R. Sarıkaya Eğitim Merkezi, Salköprü Semt Merkezi ve Kernek Külliyesi’ne başvuru yapabilecekler. 
 

Bakmadan Geçme