• Haberler
  • Malatya
  • Büyükşehir Personeline 'Diksiyon Ve Etkili Konuşma' Eğitimi

Büyükşehir Personeline 'Diksiyon Ve Etkili Konuşma' Eğitimi

Büyükşehir Personeline 'Diksiyon Ve Etkili Konuşma' Eğitimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 14-15 Ağustos tarihleri arasında “Resmi Yazışma Kuralları ile 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu” ve “Diksiyon ve Etkili Konuşma”  konularında katılımcılara düzenlediği eğitimlerini tamamladı. 
Büyükşehir personellerinin vatandaşlarla daha etkili iletişim kurabilmeleri sağlamak amacıyla düzenlenen “Diksiyon ve Etkili Konuşma” eğitimi 15 Ağustos Perşembe günü Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi (MABESEM) Konferans Salonunda gerçekleşti.  
Turgut Özal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Erdem, tarafından verilen eğitimde etkili iletişimde dikkat edilmesi gereken hususlar ve iletişim becerileri gibi konular ele anındı. İki oturum şeklinde yapılan eğitime Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, şube müdürleri ve çok sayıda personel katıldı.
Öte yandan Hizmet İçi Eğitim Programları kapsamında katılımcılara, günlük hayatta sık yapılan konuşma hataları, doğru konuşma teknikleri, topluluk önünde konuşmada önemli hususlar ve hitabet gibi konularda bilgilendirme de yapıldı.
 

Bakmadan Geçme