Çevreyolunda Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevreyolu yenileme ve iyileştirme çalışmaları çerçevesinde

•    Çevreyolu yenileme ve iyileştirme çalışmaları çerçevesinde 24-25-26 Temmuz Tarihlerinde Asfalt Serim çalışmaları nedeniyle Emeksiz Alt Geçidi Tek Yönlü (  Elazığ -Ankara İstikameti ) 3 gün süre ile trafiğe kapatılacaktır. 
6 Şubat depremlerinden sonra hasar alan mevcut çevreyolunda iyileştirme çalışmaları devam ediyor.  7 Temmuz Pazar günü başlanılan çevreyolu yenileme çalışmaları kapsamında yapımına başlanılan çevre yolunda asfalt çalışmaları başlıyor. 
Çöşnük Kavşağı sonrası, Battalgazi Alt Geçidi girişi ile Beylerderesi Viyadüğü arası yaklaşık 13 kilometrelik kısımda yapılacak olan çalışmalar, vatandaşların mağdur olmaması için etaplar halinde gerçekleştiriliyor. 
24-25-26 Temmuz Tarihlerinde Asfalt Serim çalışmaları nedeniyle Emeksiz Alt Geçidi Tek Yönlü (  Elazığ -Ankara İstikameti ) 3 gün süre ile trafiğe kapatılacaktır. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için alternatif güzergâhları kullanmaları rica olunur.
Mevcut çalışmanın tamamlanmasına müteakip, yapılması planlanan diğer etaplar ve ulaşım alternatifleri için kamuoyu bilgilendirecek olup, sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
 

Bakmadan Geçme