• Haberler
  • Spor
  • Çeyrek Finalin Heyecanı Sanat Sokağında Yaşandı

Çeyrek Finalin Heyecanı Sanat Sokağında Yaşandı

Çeyrek Finalin Heyecanı Sanat Sokağında Yaşandı

Avrupa Şampiyonasında son 16 turunda Avusturya ile karşılaşan A Milli Futbol Takımımızın oynadığı mücadele Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Sokağında futbolseverler tarafından ilgiliyle takip edildi.
Almanya’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonasında son 16 turunda Avusturya ile karşı karşıya gelen A Milli Futbol Takımımız, rakibini Merih Demiral’ın attığı iki golle 2-1 mağlup ederek, adını çeyrek finale yazdırdı.
Sanat Sokağına Kurulan Dev Ekranda Yüzlerce Vatandaş Maçı Seyretti
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanat Sokağına kurulan dev ekranda milli maçı seyreden vatandaşlar, maç boyunca keyifli ve heyecanlı dakikalar yaşadılar. Dev ekrana aktarılan maç yayını seyirciler tarafından büyük bir ilgi ve coşkuyla takip edildi. Hemen her yaş gurubundan vatandaşın tek yürek olup izlediği maçta, Milli Takımımızın galibiyeti büyük sevinç yaşattı. Atılan gollerde coşkuyla sevinen taraftarlar, maç sonunda ise ‘Türkiye’ tezahüratı yaptı.
Büyükşehir Belediyesinden Taraftarlara Çay İkramı
Büyükşehir Belediyesi, mücadeleyi takip etmek için Sanat Sokağına gelen seyircilere çay ikramında da bulundu.  Futbol severler maçtan önce, maç sırasında ve maçtan sonra renkli görüntüler oluşturdu.
Ayrıca 6 Temmuz Cumartesi günü Çeyrek Finalde Hollanda ile karşılaşacak olan Ay Yıldızlı ekibimizin bu önemli karşılaşması da Sanat Sokağında yer alan dev ekrandan izlenebilecek.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme