• Haberler
  • Politika
  • CHP'li karakuş'tan Eczane Teknisyenleri Derneği'ne Ziyaret

CHP'li karakuş'tan Eczane Teknisyenleri Derneği'ne Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Ali Karakuş Eczane Teknisyenleri Derneği'ni Ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Ali Karakuş seçim çalışmaları kapsamında  Malatya Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Erdoğan Gültekin,Başkan Yardımcısı Şükrü Baydemir ve Muhasip Kadir Gül ile bir araya geldi. 
Aday Adayı Ali Karakuş ,Başkan Gültekin ve Yönetimi ile sohbet ederek talep ve sorunlarını dinledi.

 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için birçok STK ve kurumu ziyaret ederek göreve geldikleri takdirde Battalgazi için yapacakları projeleri anlatan   CHP Battalgazi Belediye Başkan aday adayı Ali Karakuş,özellikle  deprem sonrası  İlimizde devam eden mevcut sorunlara dikkat çekti.Karakuş,’’6 Şubat depreminde büyük yara alan Malatya ve vatandaşımızın  yaşadığı sorunların neler olduğunu  çok iyi biliyoruz.Deprem süresince sahada olduk ve vatandaşımızın yanında olmaya çalıştık.İhtiyaçları  giderme  noktasında elimizden gelen tüm gayreti gösterdik,bundan sonrada göstermeye devam edeceğiz.Tarım,ekonomi,işsizlik,barınma,vs gibi tüm  sosyal ihtiyaçların giderilmesi yönündeki projelerimizi hazırladık’’ifadelerine yer verdi.
Ziyaretleri kapsamında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Ali Karakuş ,“Bu şehrin kadim geçmişi, yetişmiş insan gücü en büyük sermayemizdir. Emin olun ki benim en büyük sermayem bu şehrin güzel insanları olacaktır. Amacımız belediye tarihi boyunca şehrimizde belirli bir seviyeye getirilen çıtayı zirveye taşımaktır.31Mart’tan sonra Battalgazi’de değişim yaşanacağını belirtmek istiyorum. Mahalli idareler seçimleri ile ilgili Battalgazi Beldemizde seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Ziyaretlerimizde gördüğümüz yoğun ilgiden çok memnunuz. İnanıyorum ki seçime kadar katılımlar yoğun bir şekilde devam edecektir’’dedi
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eczane Teknisyenleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı  Erdoğan Gültekin ise,Ali Karakuş ve beraberindeki heyete teşekkür etti, başarılar diledi. Gültekin ,eczanelerin vazgeçilmezi, eczane teknisyenlerinin sağlık sektörünün en önemli parçası olduğunu belirtti.
 

Bakmadan Geçme