• Haberler
  • Yerel
  • CHP Malatya İl Kadın Kolları Depremzedelere Destek Olmaya Devam Ediyor

CHP Malatya İl Kadın Kolları Depremzedelere Destek Olmaya Devam Ediyor

CHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Nezahat Aydın,'' yardım Yağmur, kar, çamur demeden tüm köylerimize, ücra mahallemize ihtiyaç sahibi yerlere yardımlarımız devam ediyor' dedi.

Kahramanmaraş depremlerinin ardından yardım çalışmalarıyla afetzedelere destek olan CHP Malatya İl Kadın Kolları , Yeşilyurt İlçe Başkanı Hakan Satılmış, Battalgazi Kadın Kolları Başkanı Nebahat Topçu ve teşkilat üyeleri Özal köyünde ihtiyaç sahibi ailelere kışlık giyimden, gıdaya, hijyenden nakdi yardıma uzanan bir planla depremzedelere yönelik yardımlarına devam ediyor .
Özal köyünde ihtiyaç sahibi ailelere kışlık giyim, nakdi yardım, gıda, hijyen, barınma malzemeleri gibi yardımları ulaştıran CHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Nezahat Aydın,’’  Bugün burada olmamızın sebebi  kış mevsimi ve kış yardımlarımızın başlangıcını, startını vermiş oluyoruz’’dedi. 
Depremzedelerin yardımlara ihtiyaçları olduğunu hatırlatan CHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Nezahat Aydın konu ile ilgili olarak şunları ifade etti. “Deprem doğal bir afet ve her an hepimizin başına gelebilir. Şunu çok iyi biliyoruz;  bölgedeki insanlarımızın bizlere ve bizlerin yapacağı yardımlara çok ihtiyaçları var. Biz CHP Malatya Kadın Kolları olarak yetişkin ve çocuk kıyafetleri, bebek bezleri, battaniye, yorgan, oyuncak gibi eşyaları hazırladık ve bugün Özal köyünde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Bundan sonraki süreçte de depremzedelere destek olmaya devam edeceğiz’’ diye belirti

Bakmadan Geçme