Cumhur İttifakı'nın Kalesi Kuluncak

Cumhur İttifakı'nın Kalesi Kuluncak

Cumhur İttifakı Kuluncak Belediye Başkan Adayı Erhan Cengiz, Cumhur İttifakın Kalesinin Kuluncak olduğunu açıkladı.
Kuluncak halkı tarafından sevilen Erhan Cengiz 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar aday gösterilmesinin ardından hummalı çalışmalarına devam ediyor. Cengiz, “Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve bir çok  İl’de hissedilen deprem sonrası yaraların sarılması  için ilk andan itibaren diğer kurumlarımızla koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük sürdürmeye devam ediyoruz ,Yaralarımızı birlikte sarıyoruz’’dedi.
İlçe’nin  nefes alacağı alanlara yatırım yapıyor, çevresel dönüşümü önceliğimiz haline getiriyoruz, İlçe’nin sadece bugününe değil geleceğine yatırım yapıyoruz,  Yerel yönetimlere ve yöneticilere düşen şehri korumak ve her türlü afetten korunmasını sağlamaktır diyen Kuluncak Belediyesinin başarılı Başkanı Erhan Cengiz, "Bu İlçe’de , sıkıntıdayım deyip de belediyemizin erişemediği kimse yoktur. 7'den 77'ye herkese dokunuyoruz. Devlet millet el ele, karşılaştığımız zorlukların ve afetlerin üstesinden geliyoruz" şeklinde konuştu.
Seçim kapsamı dahilinde Kuluncak’ta seçim bürosunu açmaya hazırlanan başarılı belediye başkanı Erhan Cengiz, “Milliyetçi Hareket Partisi Kuluncak ilçemizde tarih yazacak 3 hilal bayrağımızı tekrar burçlara dikecektir.MHP İl Başkanımız Gökhan Gök ile birlikte Seçim İrtibat Büromuz'un devam eden hazırlık çalışmalarını inceledik.” İfadelerini kullandı.
MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök ve yönetim kurulu ile birlikte Kuluncak’ta mahalle ve esnaf gezileride yapan Başkan Erhan Cengiz, MHP Heyeti ile Cumhur İttifakı ortağı AK Parti İlçe Başkanlığı, Sofular ve Kızılhisar mahallelerini de ziyaret ederek, projeleri hakkında bilgi aktardı.
Ayırmadan Ayrışmadan Herkes İçin Herkese Göre Belediye Birliğin Gücüyle sloganı ile Kuluncak’ta yine tarih yazmaya hazırlanan başarılı başkan Erhan Cengiz, “ Seçim çalışmalarımızda tüm mahallelerimiz Cumhur İttifakına desteklerini dile getiriyorlar. Bizim Kuluncak sevdamız cumhur ittifakına verilen destekle dahada çok hizmet vermek için aşkla 31 Mart gününü bekliyoruz. “ dedi.
 

Bakmadan Geçme