Darende'nin Balaban ve Akçadağ'ın Kozluca Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Darende'nin Balaban ve Akçadağ'ın Kozluca Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Duyar ve partililerle birlikte Darende'nin Balaban ve Akçadağ'ın Kozluca Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Vatandaşlarla sohbet ederek istişarelerde bulunan milletvekili Çakır, vatandaşlarla bir araya gelmelerinin kendilerini ayrıca motive ettiğini söyledi.

AK Parti olarak 2023 seçimlerine güçlü bir şekilde gireceklerini ifade eden Milletvekili Çakır, "AK Parti kurulduğu günden bu yana her seçimde milletin takdirini ve teveccühünü kazanmış, milletin gönlüne girmiş bir partidir. Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerle vatandaşlarımız sürekli bize güvendi ve bizim yanımızda yer aldı.   Biz de milletimizin bize olan güvenini bir an olsun boşa çıkarmadık, bundan sonra da çıkarmayacağız. Tıpkı bundan önceki seçimlerde olduğu gibi 2023 seçimlerinden de alnımızın akıyla ve milletimizin desteğiyle büyük bir zaferle ayrılacağımıza yürekten inanıyorum" dedi. 
AK Parti'nin bir çözüm partisi olduğunu dile getiren Çakır, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan lideligindeki AK Parti olarak bugüne kadar hep milletimiz için çalıştık. Milletimizin refahını artırmak için elimizden ne geliyorsa yaptık. Cumhurbaşkanımız gecesini gündüzüne katıyor. Bugün bir yandan dünyadaki tahıl krizini, petrol krizini insiyatif alarak çözmeye çalışırken bir yandan da vatandaşımızı küresel enflasyona ezdirmemek için çabalıyor. Bu süreçte vatandaşımız ezilmesin, dar gelirli perişan olmasın diye asgari ücret 2 defa arttırıldı. Yine aynı şekilde çiftçilerimizi mağdur etmemek için tarım ürünlerinde geçen yıllara nazaran iyi bir taban fiyat belirlendi ve şu anda iyi para ediyor. Devletimiz çok güçlü. Cumhurbaşkanımız ve bizler vatandaşlarımız ve ülkemiz için gayret etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme