Deva Partisi Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi

Deva Partisi Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş ve yönetim kurulu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle kahvaltılı proğramda bir araya geldi.
Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş, “Gazetecilik mesleği aynı zamanda bir kamu hizmeti olarak ta görüyoruz. İlimizin sorunlarını, şikayetlerini, halkımızın neler düşündüğünü gazeteleriniz, haber siteleriniz aracılığı ile hem biz yöneticilere hem de toplumun diğer fertlerine aktarıyorsunuz, bu önemli bir kamu hizmetidir. Bizde sizlerin yapmış olduğunuz haberlerden ders çıkarıyoruz, onları okuyoruz.Ve üstümüze düşen görevleri yapmaya çalışıyoruz. 
Göreve geldiğimiz günden bu yana Malatya görsel ve yazılı basın ile devamlı diyalog halindeyiz. Şeffaf ve tarafsız basınımızın güçlü olduğunu biliyoruz.” Dedi.
Başkan Güneş,”Deva Partisi Malatya İl ve İlçe Başkanlarımız ile birlikte her hafta esnaf ve mahalle ziyaretlerimiz devam ediyor. Esnaf kan ağlamakta. Sanayici ve esnafımız piyasaların belirsizliği sebebiyle hem tedirgin hemde üretim ve satış noktasında malzeme alma noktasında kaygılı.”şeklinde konuştu.
Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş, Tüm Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutluyorum dedi.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme