Emircan Eren'den ABYB'ye Ziyaret

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Avukat Emircan Eren ve İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı Basın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Derin Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında basın Konteynerlarına ziyaret gerçekleştiren Eren, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyelerine projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.
İlimizdeki kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ettiklerini ifade eden  İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı  Emircan Eren gerçekleştirmeyi planladıkları proje ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.
İyi Parti olarak seçmenin teveccühüyle seçimde başarılı olacaklarına inandıklarını belirten Eren, "Hukukun, adaletin, demokrasinin, ekonominin oluşması için yaşadığımız bu yanlış siyasetten çıkmamız lazım. En önemli meselemiz bu sistemin değişmesidir’’dedi.
Seçim çalışmalarında Eren’e başarılar dileyen Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, ABYB bünyesindeki mevcut yayın organları ve dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette, güncel ekonomik konulara ve seçim sürecine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Bakmadan Geçme