Erayabakan Tingader Doğu Anadolu Bölge Başkanlığına Atandı.

Erayabakan Tingader Doğu Anadolu Bölge Başkanlığına Atandı.

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) Malatya İl Başkanlığını yürüten Kazim Erayabakan, Doğu Anadolu Bölge Başkanlığına Atandı. 
    
Yaklaşık 9 Ay önce Malatya il başkanlığına atanan Kazim Erayabakan, Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) Genel Başkanı Mehmet Ali Çelik tarafından, Doğu Anadolu Bölge Başkanlığına Atandı. 

Atama sonrası bir açıklama yapan TİNGADER Genel başkanı Mehmet Ali Çelik, yurt çapında kısa sürede teşkilatlanarak tüm basın sektörünün sorunlarını ve çözüm noktalarını temsil yönünde Türkiye’nin önde gelen basın derneği olduklarını belirterek, saha çalışmaları ve sektörün sorunlarına hakimiyetleri göz önünde bulundurularak daha önce şube başkanlığı yapan başarılı arkadaşların bölge başkanlıklarına atandığını söyledi. 

Malatya şube başkanlığı yapan başarılı gazeteci Kazım Erayabakan, Genel merkezin tensipleriyle bölge başkanlığına atandığını belirterek  “Ülkemizin tamamında temsilciliklerimiz bulunmakta, büyük bir adımın ilk heyecanını yaşıyoruz. Sorumluluk aldıkça daha da güçleniyoruz. Biz büyük bir ailenin misyon taşıyan küçük bireyleriyiz. Olaylara bakış açımız daha objektif, daha ilkeli ve daha da somut emarelere dayalı olmalı, işte tam da bu noktada kollektif çalışmanın bilinciyle hareket ediyoruz. Bu görevi bana uygun gören kıymetli Genel Başkanımız Mehmet Ali Çelik’e ve Genel merkezdeki tüm başkanlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme