Esnaf'tan Şehitlerimiz için Lokma

Esnaf'tan Şehitlerimiz için Lokma

Esnaf'tan Şehitlerimiz için Lokma

Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Doğan, Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya, Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekerdeli, Piyade Teğmen Abdulkadir Güler ve Piyade Uzman Çavuş Bican Kapılay ve Ülkücü Şehitler için lokma dağıtıldı. 

Malatya Kanal Boyunda Esnaflık yapan Selçuk Avşar isimli Esnaf Şehitler için Lokma dağıtıldı. Altın kayısı sanat topluluğu kurucusu Tiyatro oyuncusu ve yönetmen İbrahim Şahin Uyumaz,  Asker selamı veren canlı heykel sunumuna vatandaşlar yoğun ilgi gördü. 

“Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun”
Malatya Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül ," Bu gün Şehitlerimiz için lokma dağıtıldı, geçmiş yıllarda teşkilatımızda görev almış reisimiz Selçuk Avşar , Allah ondan razı olsun. Şehitlerimiz için lokma ikramında bulunuyorlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.
“Şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıyoruz ” diyen Başkan Şengönül   Biz her zaman şehitlerimizin takipçisiyiz .Yolları yolumuz. Bu gün 27 Mayıs Ülkücü şehitlerimiz anma günü tüm ülkücü şehitlerimiz ve vatan millet için canından geçen bütün şehitlerimiz saygı rahmet ve minnetle anıyoruz. Selçuk Avşar reisimiz böyle anlamlı bir günde Malatya Ülkü Ocaklarını davet ettiği için kendisine teşekkür ediyorum . şeklinde konuştu.

“Asker Selamı veren canlı heykel sunumu yapılarak şehitlerimiz unutturmayacağız”
Kanal boyunda Esnaflık yapan Selçuk Avşar ise Son zamanlarda olan şehit haberlerinden  ve şehitlerimiz için lokma ikramında bulunuyoruz .Altın kayısı sanat topluluğu kurucusu Tiyatro oyuncusu ve yönetmen İbrahim Şahin Uyumaz,  Asker selamı veren canlı heykel sunumu yaptı  vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdiler 27 Mayıs Ülkücü Şehitlerimiz anma günü ve şehitlerimiz için lokma ikramında bulunuyoruz vatandaşlarımıza emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Malatya Ülkü Ocakları Başkanımız Turgay Şengönülde bizleri yalnız bırakmadı sağolsunlar  tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun ifadelerini kullandı

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme