Fatih Erbakan, Yeşilyurt'u ve Malatya'yı Emin Ellere Teslim Ettik

Fatih Erbakan, Yeşilyurt'u ve Malatya'yı Emin Ellere Teslim Ettik

 Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Malatya'ya gelerek Battalgazi'de binlerce  kişinin katılımıyla Battalgazi Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını  gerçekleştirdi. 
Eskimalatya Meydanda binlerce  kişiye seslenen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün  binlerce  vatandaşımızın  katılımıyla  iftarımızı  büyük  bir  coşkuyla açtık. Allah tutulan tüm oruçlarımızı ve ibadetlerimizi bu mübarek ayda  kabul etsin. Sizler bu soğuk  ve  yağışlı  havaya  rağmen  gecenin  bu saatinde bizleri  yalnız  bırakmadınız. Allah  her birinizden  razı olsun. İnşallah 31 Mart  günü burada  olduğu  gibi  tüm Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adaylarını da yalnız  bırakmazsınız. Milli  Görüş Belediyeciliğinin nasıl  yapıldığını  geçmiş  tecrübemize  dayanarak  31 Mart sonrası tüm Malatya Belediyelerini kazanarak  bir  kez  daha  göstereceğiz. Malatya Türk ve Dünya Siyaseti için  çok  önemli  bir  merkezdir. Malatya'lı  kardeşlerimiz ne diyorsa Türküye'de onu  diyor. Bu  yüzden biz Malatya'yı  kazanırsak  Türkiye'yide  kazanırız dedi.
Dr. Fatih Erbakan, Malatya'da  bir birinden kıymetli  yol ve dava arkadaşlarımızı  aday gösterdik. Bu  kardeşlerimizle birlikte 31 Mart günü, 1 Nisan Sabahına zaferle uyanacağız. Bu bir birinden kıymetli  kardeşlerimizle Yeşilyurt'umuzu , Battalgazi'mizi ve Malatya'mızı yeniden ayağa kaldırıp inşa edeceğiz dedi.
Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan'la iftar programı sonrası  sohbet ederek Yeşilyurt ve Malatya için  kısa vadede şehrin bir an evvel ayağa kalkması için yapılacak  projeleri anlattı. 
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayımız Şehir Planlamacısı Murat Aslan'ın  Yeşilyurt ve Malatya için büyük  bir  şans  olduğunu söyleyerek inşallah duyarlı Malatya'lı hemşehrilerimiz  Yeşilyurt'ta Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Battalgazi'de Ayettulah Geçen , Büyükşehir'de Bilal Yıldırım ve İlçelerimizde kıymetli  Milli  Görüş  Belediye Başkan Adaylarına  yetki  verir de Malatya'yı  bir an evvel    bu  kadrolarla ayağa kaldırır ve inşa ederiz dedi.
 

Bakmadan Geçme