Federasyon İl Temsilcilerinden Kömür'e Ziyaret

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Bakanlık Spor Şube Müdürü'nü İl Temsilcileri Makamında Ziyaret Ettiler

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Bakanlık Spor Şube Müdürü’nü  İl Temsilcileri Makamında Ziyaret Ettiler
Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu ve Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcileri T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Bakanlık Spor Şube Müdürü Veli Serkan KÖMÜR’Ü Makamında Ziyaret Ettiler.
Malatya’da sporun gelişmesi için durmaksızın gece gündüz faaliyetlerine devam eden ve Türkiye geneli faaliyet sıralamalarında her dönem 1. Olan Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Malik DİNÇ ve Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Bakanlık Spor Şube Müdürü Veli Serkan KÖMÜR’Ü Makamında Ziyaret Ettiler.
Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren KÖMÜR, branş il temsilcilerini ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Sözlerine Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Bakanlık Spor Şube Müdürü Veli Serkan KÖMÜR yaptığı Basın Açıklaması’nda, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü olarak her geçen gün Türk Sporu’nun gelişmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki dönem nasip kısmet olursa yeni bir çok projelerimiz var, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Ekibi olarak Türk Sporu’nun gelişmesi ve ilerlemesi için hayata  geçireceğiz. 
‘’Spor ile geçirilen zaman kazanılan yarınlardır’’. Bizler de yeni kazanımlar için spor adına gereken adımları yetkimiz dahilinde yapma gayreti içinde olduk. Nasip Kısmet Olursa 2024 -2025 Eğitim Öğretim Yılı bizler ve Türk Sporu için yenilikçi bir yıl olacak.’’ Dedi.
Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Malik DİNÇ ve Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN söz alarak;’’ T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Bakanlık Spor Şube Müdürü Veli Serkan KÖMÜR bizlere Bakanlık Kapılarını açıp bizleri can kulağı ile dinleyip misafir etikleri için çok teşekkür ederiz. Bizler il temsilci olarak İlimize bir söz verdik. ‘’Durmak Yok Yola Devam’’ sözü ile yola çıktığımızda her gecen gün yapacağımız daha çok işimiz var, ifadesiyle ilklere ve başarılara imza atmaya devam ediyoruz. Her şey güzelim İlimizin güzel insanları için.’’ İfadesini kullandılar. 
Program Branş İl Temsilcileri’nin Türkiye ’’ T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Bakanlık Spor Şube Müdürü Veli Serkan KÖMÜR ile hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme