Ferhat Aydoğan Erbakan ömrünü CHP ve Zihniyeti ile mücadele etmek ile geçirdi

Ferhat Aydoğan Erbakan ömrünü CHP ve Zihniyeti ile mücadele etmek ile geçirdi

Dünya Basın Federasyonu Üyesi Gazeteci Ferhat Aydoğan ; Erbakan’ın çizdiği çizgiden çıkan, Saadet partisi lideri Temel Karamollaoğlu ‘’ Erbakan hoca yaşasaydı CHP ile bir araya gelirdir’’ diyerek büyük bir skandala daha imzasını attı dedi.

Gazeteci Aydoğan kaleme aldığı yazısında şu sözlere yer verdi ; 

Rahmeti rahmana ulaşan ve lakabı Mücahit Erbakan olan Türkiye’nin yetiştirmiş olduğu büyük liderlere resmen iftira da bulundu. Mücahit Erbakan ömrü CHP ve Zihniyeti ile mücadele etmek ile geçmiştir. CHP’nin bu toplumun herkesimine yaptığı zulmleri millete anlatmak ile ömrünü bu vatan uğruna resmen feda etmiştir. Bugün mirasına bile sahip çıkamayan Temel Karamollaoğlu Erbakan adına ahkam kesmektedir.

Rahmetli Mücahit Erbakan’dan oğlu Fatih Erbakan  Yeniden Refah Partisin’i kurarken ‘’ Saadet partisi babamın davasından uzaklaşmıştır’’ diyerek kurmuştur. Yani Saadet Partisi davasını yarı yolda bırakmış daha önce de söylediğimiz gibi putlara tapmıştır . ( para , şöhret , şan ) . Ebu Cehil peygamber efendimize ne demişti hatırlayalım mı ?

‘’ Muhammed (sümme haşa huzurdan) gel sana Mekkenin anahtarını vereyim , Para vereyim , tüm herkes sana itaat etsin ‘’ demişti ve Sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) red etmişti. 

Hatırladık değil mi ? 

- Hatırladık hatırladık !

İşte biz bu davayı şiar edinmiş bu davayı taşıyan neferlerler olarak da Fatih Erbakan ‘ı görüyoruz . Siyasi olarak her ne kadar aynı noktalarda olmazsakta ülkesini ve vatanı için çırpınan bir yürek görüyoruz. Dün Erbakan ‘’ Tayyip Erdoğan’a sövüyordu ‘’ diyenler içinde yine Fatih Erbakan güzel bir cevap veriyor. Erbakan ‘’ Dün babam göstere göstere Recep Tayyip Erdoğan’ı sevseydi bugün yine başımız da Amerikan Emperyalizmi olurdu , göstere göstere nasıl sevecektir ‘’ diyerek tarihe notunu düşmüştür.

Temel Karamollaoğlu nenemi ne kadar boyasak nasıl ki kız olmayacak…
Sende Erbakan Hakkında onun namına CHP güzellemeleri yapsan da bu halk bunu yutmayacak…!

Nenemden kız olduğu gün senden de lider olur ancak…

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme