Gazzede israil holokostu yaşanıyor

Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) Malatya İl Başkanı Veysel Fırat, İsrail'in vahşi saldırıları, ABD ,Avrupa Ülkeleri ve Birleşmiş milletlere yönelik sert açıklama yaptı

İsrail Avrupa’nın kendilerine uyguladığı Holokost politikasını şimdi onlar Filistin’e uyguluyor. Avrupalılar Yahudileri Avrupa’dan kovmuş 6 milyondan fazla Yahudi’yi acımasızca işkenceyle öldürmüşlerdi. Şimdi aynısını İsrail yapıyor ama Avrupa’nın müsaade ettiği yere kadar.  
İsrail devletinin kuruluşu bile masumların katledilme politikasının sonucudur. Avrupa devletleri masum Yahudilere karşı soykırım uygulayarak Yahudilerin İsrail’de toplanmalarına sebep olmuşlardır. İsrail devletinin kurulması için gerekli insan kaynağını bulamayan kurucular bu duruma o kadar memnun oldular ki her ölüm onların gözlerini parlatıyordu. Kendi ırkından birilerinin vahşice öldürülmesinden beslenen ve zevk alan bir devlet geleneğinin, genişlemesi ve vaat edildiğine inandıkları toprakları almak için yaptıkları savaşı insani ve ahlaki boyutta beklemek ahmaklıktan öte değildir. 
Onların genlerindeki kod, karşında bir güç varsa tabi ol kendine zarar getirme ve pusuda bekleyerek güçlenip fırsatın gelmesini bekle.  Güçlenip eline fırsat geçince de vahşi hayvan gibi ol önüne çıkan herkesi fırsat eline geçmişken öldürebildiğin kadar öldür. Öldürme şeklin ve öldürülen insanın çeşidi hiç önemli değildir. Öldürülen kişilerde sivil, çocuk, kadın, hasta, yaşlı ayrımı yapmazlar. Onlardan farklı olması öldürülmek için yeterli bir sebeptir.Önemli olan öldürebildikleri insanların kelle sayısıdır. Ne kadar çok insan öldürürsek o kadar başarılıyız politikası vardır. Hastaneyi vurmalarının sebebi de budur. Bir bomba ile daha çok insanı öldürmenin peşindeydiler. Hastane çevresinde insan sayısının fazla olduğunu bildikleri için bu saldırıyı seve seve yaptılar ve şimdi çok mutlular.
Avrupa devletleri ekranlardaki çocuk parçalarından, gözyaşları ve feryadı figandanhaz alıyorlar. Bu olay onlar için bir sinema filmi. Bu filminRambo’su İsrail, öldürülmesi gereken acınmayacak olanRambo’nun kurbanları da savunmasız Filistin halkıdır. Onlar olaya film niyetine baktıkları için garip gelmiyor ve tepki vermiyorlar. Avrupa devletleri filmin yapımcısı zaten. Bu durum daha teşvik edici oluyor ve İsrail daha da saldırganlaşıyor.
BİRLEŞMİŞ MİLLETLER DÜNYA BARIŞINA DEĞİL                                                                                                     AVRUPA’YA HİZMET EDİYOR
Birleşmiş Milletler tartışmalı bir kurum haline gelmiştir. Şimdiye kadar aldıkları kararlarla zaten cibilliyetini belirtmişti ama son Gazze olayında gördük ki bu kurum sadece Avrupa devletlerine hizmet ediyor. Dünyada ki her hangi bir olay Müslümanlara zarar veriyorsa pasif kal ya da destekle ama ucu Hristiyanlara ya da Müslüman olmayanlara dokunuyorsa hemen müdahale et ve varlığını göster. Bütün kararlar bu politika üzerine alındığı için hiçbir şey beklemiyorum.Eğer bu katliam Müslüman beldesinde değil de Hristiyan bölgesinde olsaydı dünya ayağa kalkar İsrail de taş üstünde taş bırakmazlardı. 
Demokrat Eğitimciler Sendikası olarak İsrail yaptığı katliamı ve  ABD, Avrupa Ülkeleri ve Birleşmiş Milletler’in Gazze’deki tutumunu nefretle kınıyor Mazlum Filistin halkına beşerden gelemeyen ve gelemeyecek olan yardımı ve kurtarılmayı Allahtan bekliyoruz.
 

Bakmadan Geçme