• Haberler
  • Politika
  • Genel Başkan Teoman Mutlu, Malatya ve Hakkari İl Başkanlarının Atanmasını Duyurdu

Genel Başkan Teoman Mutlu, Malatya ve Hakkari İl Başkanlarının Atanmasını Duyurdu

Genel Başkan Teoman Mutlu, Malatya ve Hakkari İl Başkanlarının Atanmasını Duyurdu

Genel Başkan Teoman Mutlu, Malatya ve Hakkari İl Başkanlarının Atanmasını Duyurdu

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, Malatya ve Hakkari il başkanlıklarına yapılan yeni atamaları duyurdu. Malatya İl Başkanı olarak Ahmet Turan Yalçin’ın, Hakkari İl Başkanı olarak ise Senar Karahan’ın görevlendirildiğini açıkladı.

Genel Başkan Mutlu’dan Tebrik ve Temenni

Genel Başkan Teoman Mutlu, iki yeni il başkanını tebrik ederek, "Malatya İl Başkanımız Ahmet Turan Yalçin ve Hakkari İl Başkanımız Senar Karahan’ı göreve atamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Her iki başkanımızın da görevlerinde üstün başarılar göstererek partimizi daha ileriye taşıyacaklarına inancım tamdır. Ülkemize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum," dedi.

Yerli ve Milli Parti İktidara Hazır

Genel Başkan Teoman Mutlu, Yerli ve Milli Parti’nin Türkiye siyasetindeki yerini ve iktidara olan hazırlığını vurgulayarak, “Yerli ve Milli Parti olarak, iktidarın tek alternatifi olduğumuzu her geçen gün daha da büyüyerek gösteriyoruz. Malatya ve Hakkari’deki atamalarımız, partimizin iktidara hazır olduğunun en net göstergesidir. Partimiz, Türkiye’nin her köşesinde halkımızın sesi olmaya devam edecek ve ülkemizi daha iyi bir geleceğe taşıyacak politikaları hayata geçirecektir,” şeklinde konuştu.

İlerleyen Dönem İçin Vizyon

Mutlu, Yerli ve Milli Parti'nin gelecek dönemde uygulamayı planladığı projeler ve politikalar hakkında da bilgi verdi. Partinin, ekonomiden eğitime, dış politikadan iç güvenliğe kadar her alanda kapsamlı ve yenilikçi çözümler sunmayı hedeflediğini belirtti.

Yerli ve Milli Parti’nin lideri Teoman Mutlu ve yeni il başkanları, Türkiye’nin geleceği için umutlu bir mesaj verirken, parti olarak iktidara hazır olduklarını ve ülkeyi daha iyi yarınlara taşıma konusunda kararlı olduklarını ifade ettiler.
 

Bakmadan Geçme