Halka Hizmet Hakka Hizmet Anlayışıyla Her An Görev Başındayız

Halka Hizmet Hakka Hizmet Anlayışıyla Her An Görev Başındayız

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder 2021 yılının son gecesinde; Yeşilyurt’ta ki Polis Noktası, AFAD 112 Acil Çağrı Merkezi, Türk Kızılay’ı, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ve İtfaiye Daire Başkanlığını ziyaret ederken, görev başında ki tüm kamu ve kurum personellerinin yeni yılını kutladılar.
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilk olarak Gedik Sosyal Tesislerini ziyaret edip vatandaşların yeni yılını tebrik ederken daha sonra Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in de katılımıyla AFAD 112 Acil Çağrı Merkezine giderek burada görev yapan sağlık personellerine başarı dileklerini paylaşıp, ‘mutlu ve huzurlu bir yıl’ temennisinde bulundular. 
Sağlık personelleriyle tek tek sohbet ederek yeni yıllarını tebrik eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ziyaret sırasında çağrı merkezine gelen bir telefonu cevaplayarak, vatandaşa mutlu yıllar dileğinde bulundu. 
Türkiye’deki altı farklı kurumun çağrı merkezinin tek çatı altında toplandığı AFAD 112’nin önemli bir görev üstlendiğini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “2021 yılın son gecesinde ilçemiz sınırlarında bulunan AFAD 112’yi ziyaret ederek burada büyük bir özveri ve fedakarlıkla görev yapan sağlık personellerimizle bir araya geldik. Ülkemizdeki 6 farklı kurumun tek çatı altında hizmet verdiği 112, vatandaşlarımıza artık daha hızlı ve rahat hizmet vermeye başladı. Vatandaşlarımız tek bir tuşla sağlık, jandarma, emniyet, itfaiye ve orman müdürlüğüne ulaşabiliyor, gerçekten çok güzel bir sistem ve koordinasyon kuruldu. Kentimizde olabilecek her türlü olumsuzluk karşısında ekiplerimiz artık daha hızlı bir şekilde olay yerine ulaşabiliyor ve müdahale ediyor. Buradaki sistemi ve işleyişi takdirle karşılıyoruz. Acil durumlara artık daha hızlı bir şekilde müdahale edilmesini sağlayan bu güzel sistemden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Sayın İçişleri Bakanlığımıza ve katkı sunan tüm kamu ve kurumlara teşekkürlerimi sunuyorum. Cenabı Allah tüm kamu ve kurumlarımızda üstün hizmet anlayışıyla görev yapan personellerimizin yardımcısı olsun, hepsi bizim kahramanlarımızdır, iyi yıllar diliyorum. Yeşilyurt Belediyesi olarak ta günün her saatinde halkımızın hizmeti için ayaktayız, onlarla bir ve beraberiz. ‘Halka hizmet, Hakka hizmettir’ düsturunu edinmiş insanlar olarak günün her saatinde kent sakinlerinin emrindeyiz. Gerçekleştirdiğimiz sırasında Yeşilyurt’ta ki birlik, beraberlik ve dayanışmayı bir kez daha görmek bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da ülke olarak, milletçe birbirimize kenetlenerek, yolumuza var gücümüz ile emin adımlarla devam edeceğiz. 2022 yılının başta ülkemize ve tüm insanlığa başta sağlık olmak üzere kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle, tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor; ailesi, yakınları ve sevenleriyle birlikte nice güzel yıllara erişmelerini diliyorum.” diye konuştu.
Vatandaşların sağlığı, huzuru ve güveni için görev başında bulunan tüm kamu ve kurum çalışanlarının yeni yıllarını tebrik eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, “ Vatandaşlarımızın can simidi olan acil arama numaralarının tek çatı altında toplanması, bir noktada koordine edilmesi takdire şayan bir durumdur. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın İçişleri Bakanımıza bu anlamda saygı ve şükranlarımı iletiyorum. Kurumlar arasındaki iletişim ve koordinasyonun bu şekilde ki bir hizmetle güçlenmesi hepimiz adına önemlidir.112’de çalışan değerli personellerimize başarılar diliyorum, sağlık, huzur ve sıhhat dolu bir yıl temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımıza da sağlık ve huzur dolu bir yıl temenni ediyorum.” diye konuştu.
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, “ 2021 yılının son anlarında 112’de görev yapan bütün kahramanlarımızı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Şu anda görev başında olan bütün kahramanlarımıza canı gönülden kutluyorum.2021 yılındaki tüm sıkıntıların bertaraf edildiği, sağlığın huzurun, mutluluğun ve kardeşliğin hâkim olduğu bir yıl diliyorum. 2022 yılının tüm dünyaya ve İslam Ümmetine sağlık, sıhhat ve huzur getirmesini temenni ederim.112 Acil Çağrı Merkezi, İçişleri Bakanlığımızın koordinesinde Sağlık ve Tarım Bakanlığı ile Emniyet, Jandarma ve İtfaiye Birimlerinin de bünyesinde olduğu tek bir merkez haline geldi. Artık ‘başın düşünce dara 112’yi ara’ diyeceğiz. Hemşehrilerimiz artık 112’yi aradıkları zaman talep ettikleri tüm acil hizmetlere daha hızlı bir şekilde kavuşabiliyor. Şu anda hem kentimizde hem de ülkemizin farklı yerlerinde görev başında olan tüm kahramanlarımızın yeni yıllarını tebrik ediyorum. ” diye konuştu.
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder daha sonra Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Türk Kızılay’ı, Yeşilyurt Polis Noktası ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesini ziyaret ederek burada görev yapan personellerinde yeni yıllarını tebrik ederek kutladılar.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme