• Haberler
  • Spor
  • Hanshi İsmet TURNA İlk Kez Sürprizleri Açıkladı

Hanshi İsmet TURNA İlk Kez Sürprizleri Açıkladı

Türkiye Karate Federasyonu tarafından Ankara İli'nde 29-30 Haziran 2024 tarihlerinde Karate Dan Sınavı düzenlendi.

Türkiye Karate Federasyonu tarafından Ankara İli’nde 29-30 Haziran 2024 tarihlerinde  Karate Dan Sınavı düzenlendi.
29-30 Haziran 2024 tarihlerinde Ankara İli’nde yapılan Dan Sınavı’nda Dan Kurulu Başkanı Hanshi İsmet TURNA tüm katılımcılara başarılar dilerken, ileriki dönemde  yapacağı sürprizleri ilk kez açıkladı.
 Yılın son Dan sınavı Ankara İli’nde 29-30 Haziran 2024 Tarihi’nde yapıldı. Konu ile ilgili  konuşan, Türkiye karate Federasyonu Dan Kurulu Başkanı İsmet TURNA; ‘’Bir günlük seminer ardından, 2 günlük Dan Sınavı sürecini başlatacağız. Bizler her zaman olduğu gibi bugün de burada yapıcı ve yardımcı olmak için kollarımızı sıvadık, umarım başarılı sonuçlara hep birlikte imza atacağız. Nasip kısmet olursa Türk Karatesi  Anısına güzel bir kitap çalışmamızı başlatacağım. ‘’Ağaç kurur dalı kalır insan ölür adı kalır.’’ misali bizlerde bir gün bu dünyadan göçüp gider isek, bizden sonraki Türk Karatesi’ne bırakmış olduğumuz en güzel miras olacağına inanıyorum.
Yine Rabbim san sağlığı verir ise İnşallah yeni dönemde Deprem Bölgeleri için seminer çalışmamız olacak, sizlerin vesilesi ile depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza  Allah’tan rahmet, geride kalanlara da baş sağlığı diliyorum. Rabbim bir daha böyle afetler yaşatmasın.. Türk Karatesi Ailesi adına federasyonumuz Deprem Bölgeleri’nin yeniden yapılanması ve toparlanması için kurullara gerekli talimatları verdi. Bizler de var olduğumuz sürece Federasyon Seçimleri sonrası seminerlerimizin birini Deprem Bölgesi’nde nasip kısmet olursa  gerçekleştireceğiz İnşallah.’’ Dedi.
 

Bakmadan Geçme