Hüsükuşağı Derneği Eğitime Desteğini Sürdürüyor

Hüsükuşağı Derneği Eğitime Desteğini Sürdürüyor

Merkezi, İstanbul'da Bulunan Hüsükuşağı Derneği Pütürge Bakımlı Okullundan Yaklaşık 150 Öğrenciye Kışlık Ayakkabı, Kırtasiye Malzemesi ve Okulun Temizliği İçin Temizlik Malzemesi yardımında bulundu.

Hüsükuşağı Derneği Başkanı Yusuf Usul, Bizler bu toprakların çocuklarıyız. Hepimiz Her ne kadarda İstanbul'da ve Gurbette ol sakta oralar bizim doyduğumuz topraklardır. Ama bizler doğduğumuz topraklardan her ne kadar mesafe olarak ayrı ol sakta aklen ve kalben her an budayız. Bunun için biz dernek olarak doğduğumuz bu toprakları unutmadık ve vefa borcumuzu ödemeyende her zaman hazırız. Hüsükuşağı Derneği olarak hayır sahibi hemşerilerimizin ve İş insanlarımızın katkılarıyla daha önceden kız ve erkek öğrencilerimizin kış öncesi ihtiyaçlarını belirledik ona göre hazırılığımızı yaparak hem öğrencilerimizin hemde okulumuzun acil ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Dediğim gibi bugün burada önceden okul müdürümüz ve öğretmenlerimizle görüşerek ilkokul birinci sınıf ve ortaokul 8 sınıfa kadar eğitim alan ve ayakkabı numaralarını önceden belirlediğimiz yaklaşık 150 öğrencimizin kışlık bot ve ayakkabı ihtiyacını karşıladık ayrıca yine öğrencilerimizin başta kareli ve çizgili defter olmak üzere    bugün burada dağıtımını gerçekleştirdik. 

Başkan Yusuf Usul, ben şahsım ve Hüsükuşağı Derneği'nin tüm üyeleri adına, bu malzemelerin  buralara kadar gelmesine vesile olan başta hayırsahibi İş insanlarımıza , Okul Müdürümüz Abdulbasit Aksoy Müdürüme , Sınıf öğretmenlerime  Pütürge Bakımlı Okululu Okul Aile Birliği Başkanı Özcan Yıldırım'a ve  bu organizasyona devetimizi kırmayıp bizimle birlikte dağıtıma katılan Anadolu Basın Birliği Başkan Yardımcısı Gazeteci Hidayet Özpolat , Ali Ekber Kaya ve Kazım Erayabakan'a katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

Pütürge Bakımlı İlk ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Özcan Yıldırım Yaptığı açıklamada, Okulumuzun ve yaklaşık 150 Öğrencimizin kışlık giyecek ve , kırtasiye ve okulumuzun temizlik malzemesi ihtiyacını karşılayan ve İstanbul'dan buralara kadar gelmesine vesile olan Hüsükuşağı Derneğine ve Başkanı Yusuf Usul'a tüm Hayırsahibi İş İnsanlarımıza , siz değerli basın mensubu büyüklerimize ve Okul Müdürümüz ve Öğretmenlerimize verdikleri her bir katkıdan dolayı Öğrenci velileri adına ve şahsım olarak teşekkür ediyorum dedi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme