- Haberler
- Malatya
- İl Başkanı Bakan: 'Güçlü liderimiz, büyük hedeflerimiz ve sarsılmaz bir irademiz var'
İl Başkanı Bakan: 'Güçlü liderimiz, büyük hedeflerimiz ve sarsılmaz bir irademiz var'
AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan, Pütürge'de ilçe teşkilatı, esnaflar, mahalle muhtarları ve ilçe sakinleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan, Pütürge’de ilçe teşkilatı, esnaflar, mahalle muhtarları ve ilçe sakinleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan, Pütürge’de kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirerek ilçe teşkilatı, esnaflar, mahalle muhtarları ve ilçe sakinleriyle buluştu. Ziyaret kapsamında AK Parti MKYK Üyesi ve Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Harun Armağan, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay ve AK Parti Pütürge İlçe Başkanı Bülent Karayılan da hazır bulundu. Pütürge Belediyesi’nde 68 mahalle muhtarıyla bir araya gelen İl Başkanı Bakan, ilçede yürütülen çalışmaları değerlendirdi.
Ziyaretin devamında, AK Parti Pütürge İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katılan İl Başkanı Bakan, Pütürgelilerle buluştu. Programın ardından Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde vatandaşların taleplerini dinleyerek çözüm odaklı istişarelerde bulundu.
Türkiye’nin içinden geçtiği kritik süreçleri ve bu süreçte gösterdiği güçlü duruşu değerlendiren AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Cumhuriyet tarihimizin en zorlu dönemlerinden birini yaşıyoruz. Depremlerden küresel krizlere, bölgemizde yaşanan savaşlardan ekonomik dalgalanmalara kadar pek çok sınavdan geçiyoruz. Etrafımızdaki ülkeler darbe, iç savaş ve kaos yaşarken Türkiye dimdik ayakta durmaya devam ediyor. Bunun en büyük sebebi, güçlü liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve güçlü devlet yapımızdır.
Bugün devletimiz, 11 ili kapsayan afet bölgesinde rekor hızla yeniden inşa sürecini sürdürüyor. Elektrikten suya, hastanelerden altyapıya kadar her alanda büyük bir dönüşüm sağlanıyor. Türkiye, savunma sanayisinde de artık kendi tankını, topunu, füzesini, uçağını ve İHA’sını üreten bir ülke haline geldi. Bir zamanlar dışa bağımlıyken bugün dünya bizden savunma teknolojisi talep ediyor.
Bizler, bütün bunların mimarı olan Sayın Cumhurbaşkanımıza dava ve yol arkadaşlığı yapmak istiyorsak durmadan, yorulmadan çalışmak zorundayız. Hemşehrilerimizin sorunlarına çözüm üretmek, gece gündüz demeden sahada olmak bizim sorumluluğumuzdur. Belediye başkanlarımız, il ve ilçe teşkilatlarımız, muhtarlarımız ve tüm dava arkadaşlarımızla omuz omuza vererek Malatya’mızı daha güçlü bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Unutmayalım, güçlü liderimiz, büyük hedeflerimiz ve sarsılmaz bir irademiz var.”
Ziyaret kapsamında Pütürge halkının gösterdiği misafirperverlik ve güçlü destekten dolayı teşekkürlerini ileten AK Parti MKYK Üyesi ve Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Harun Armağan, “Sahada güçlü bir birliktelik olduğunu görüyoruz. İnşallah Pütürge için, Malatya için, ülkemiz için hep birlikte çalışmaya, üretmeye ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz,” dedi.
AK Parti teşkilatının sahada vatandaşlarla iç içe olmasının hizmet anlayışının en temel ilkesi olduğunu vurgulayan Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ise, “Pütürge’miz, hizmet ve eser siyasetinin en güzel örneklerini yaşamaya devam edecek. Bizler, hemşehrilerimizin güvenine layık olmak için her geçen gün daha fazla çalışacak; Malatya’mızı, Pütürge’mizi geleceğe en iyi şekilde taşıyacağız,” diye konuştu.
Bakmadan Geçme





