• Haberler
  • Malatya
  • İl Başkanı Gören: 'Milletimizin umudu halkın yolunda yürüyen AK Parti'dir'

İl Başkanı Gören: 'Milletimizin umudu halkın yolunda yürüyen AK Parti'dir'

AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Namık Gören, AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar Malatya'ya kazandırılan hizmetleri ve deprem sonrasında gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirdi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Namık Gören, AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar geçen 23 yıllık sürede Malatya’ya kazandırılan hizmetleri değerlendirerek deprem sonrasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
AK Parti’nin bugüne kadar gerçekleştirdiği başarıların arkasında en büyük rolü milletin oynadığını ifade eden AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Namık Gören, “23 yıl önce çıktığımız bu kutlu yolculukta, milletimizin teveccühü ile nice büyük başarıların altına imza attık. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Türkiye’yi her alanda daha güçlü, daha müreffeh ve daha demokratik bir ülke haline getirme gayesiyle çalıştık. Bu gayretin bir parçası olarak Malatya’mız da her alanda büyük bir kalkınma hamlesi yaşamıştır. Malatya, AK Parti iktidarında eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma, kültürden turizme kadar birçok alanda önemli yatırımlar almış, kalkınmada öncü illerimizden biri olmuştur. Deprem sonrasında başlatılan çalışmalarla ve gerçekleştirilecek projelerle Malatya’mızı her alanda daha da ileri götürmeyi hedefliyoruz; her adımımızı bu doğrultuda atıyoruz. Hemşehrilerimiz müsterih olsunlar. Bakanlarımız sürekli ilimizi ziyaret ederek gerçekleştiren çalışmaları yakından takip ediyor. Bizler sürekli bakanlıklarla iletişim halindeyiz. Üzerimize düşen sorumluluğu büyük bir gayretle taşıyoruz. Deprem sonrasında Malatya’da 7 bin 881 depremzede aile  yuvalarına kavuştu ve 79 bin 133 konutun yapımına devam ediliyor. En kısa zamanda depremzede hemşehrilerimizin hepsini sıcak yuvalarına kavuşturmayı hedefliyoruz. Son olarak geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantımıza katılarak bizleri mutlu eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum, 2025’in sonuna kadar depremin tüm izlerinin silineceğini ve Malatyalı kardeşlerinin ellerini bir an olsun bırakmayacaklarını ifade ederek bir ayaklarının her zaman Malatya’da olacağını belirtti. Sayın Bakanımız toplantı esnasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı aradı ve görüşme sırasında Sayın Cumhurbaşkanımız en kısa zamanda şehrimizi ziyaret edeceğini dile getirdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ziyareti Malatya’mızın yeniden ayağa kaldırılması adına verilen desteğin bir göstergesi olarak önemli bir adımdır. Bizler devlet millet el ele vererek her sıkıntının üstesinden geleceğiz. Milletimizin umudu halkın yolunda yürüyen AK Parti’dir. Hemşehrilerimizin bize gösterdiği güven ve destekle bugüne kadar nasıl yaptıysak bundan sonra daha nice büyük projeleri hayata geçireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme