• Haberler
  • Malatya
  • İlahiyat Fakültesi Öğrencisi Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda 2'nci Oldu

İlahiyat Fakültesi Öğrencisi Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda 2'nci Oldu

İlahiyat Fakültesi Öğrencisi Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda 2'nci Oldu

İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Erdem Kartal, ilahiyat ve İslami ilimler fakülteleri arasında düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Doğu Anadolu Bölge Finali’nde 2.’nci oldu.

Bingöl Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı yarışmanın jüri üyeliğini Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Dr. Hafız Osman Şahin, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut Kaya, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Selahattin Öz ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Efe ile Diyanet İşleri Başkanlığı Erzurum Ömer Nasuhi Bilmen Dini Yüksek İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Yusuf Karadayi yaptı.

10 öğrencinin katıldığı bölge finali yarışmasının sonunda İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Erdem Kartal, 2’nci oldu.

Elde ettiği başarıdan dolayı gururlu olduğunu ifade eden Kartal “Jüriler, alanında yetkin kişilerdi. Onların elinden ödül almak, o ortamda bulunmak ve ortamın havasını teneffüs etmek benim için büyük bir mutluluktu.” dedi.

Dereceye giren öğrencilere hediyelerinin takdim edilmesinin ardından toplu fotoğraf sonrası program sona erdi.

Bakmadan Geçme