• Haberler
  • Gündem
  • İletişim Başkanı Altun'dan siyonist Katz'a: Buraya bak, katil ruh hastası! Uyguladığınız bu rezil soykırımın hesabı elbet bir gün sorulacak!

İletişim Başkanı Altun'dan siyonist Katz'a: Buraya bak, katil ruh hastası! Uyguladığınız bu rezil soykırımın hesabı elbet bir gün sorulacak!

İletişim Başkanı Altun'dan siyonist Katz'a: Buraya bak, katil ruh hastası! Uyguladığınız bu rezil soykırımın hesabı elbet bir gün sorulacak!

İşgalci ve soykırımcı siyonist rejimin sözde Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Instagram'a getirilen erişim engeli üzerinden küstah bir paylaşım yapmasına, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan cevap geldi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, HAMAS lideri İsmail Haniye'nin şehadeti sonrası taziye mesajı yayımlamış ve Instagram'ın Haniye ile ilgili paylaşımları engellediğini belirterek, "Ayrıca, Haniye'nin şehadeti dolayısıyla insanların taziye mesajı yayınlamasını herhangi bir gerekçe göstermeden engelleyen sosyal medya platformu Instagram'ı da şiddetle kınıyorum. Bu çok açık ve net bir sansür girişimidir" demişti.

Siyonist rejim sözde Bakan Yisrael Katz, Instagram'a getirilen erişim engeli üzerinden Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak, "Erdoğan, tüm özgür dünyanın duruşuna karşı, sadece Hamas'ın katillerine ve tecavüzcülerine verdiği destek uğruna Türkiye'yi bir diktatörlüğe dönüştürüyor." şeklinde alçakça bir açıklama yaptı.

Katz, "Türkiye'de 57 milyon kullanıcısı olan Instagram'ı engelliyor, İsrailli bir atlet bir Türk atleti yendi diye spor yayınlarını kesiyor, Türkiye'nin askeri ihtilaf içinde olmadığı demokratik bir ülkeyi işgal etmekle tehdit ediyor ve ticari ilişkileri keserek Türk ihracatçılarına yıllık 6 milyar dolar zarar veriyor." dedi.

Katz, yaptığı skandal paylaşıma İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da etiketledi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise, Katz'ın paylaşımına sert tepki göstererek, "Buraya bak, katil ruh hastası! Sen Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini, masumların kanını emdiğin o kirli ağzına aldıkça biz kendisini daha fazla desteklemeye, daha kararlı bir şekilde arkasında durmaya devam edeceğiz. Sizin gibi eli kanlı soykırımcı katillerden Sayın Cumhurbaşkanımızın da ülkemizin de öğreneceği tek bir şey yoktur! Filistinli kardeşlerimize yönelik işlediğiniz katliamların, uyguladığınız bu rezil soykırımın hesabı elbet bir gün sorulacak!" dedi. (İLKHA)

Buraya bak, katil ruh hastası!

Sen Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini, masumların kanını emdiğin o kirli ağzına aldıkça biz kendisini daha fazla desteklemeye, daha kararlı bir şekilde arkasında durmaya devam edeceğiz.

Sizin gibi eli kanlı soykırımcı katillerden Sayın… https://t.co/xx0Kf5As2q

— Fahrettin Altun (@fahrettinaltun) August 2, 2024
 

Bakmadan Geçme