İş İnsanı Dilek'e Bir Ödül Daha

Genç İş İnsanı Dilek: 'Malatya'da Bir Futbol Kulübü Almak İstiyorum'

Geçtiğimiz yıllarda "Yılın Genç Girişimcisi" ödülünü alan Malatyalı İş İnsanı Eyüp DİLEK bu sefer de "Yılın En Başarılı Genç İş Adamı" ödülüne layık görüldü.

10 Haziran 2024 Tarihinde İstanbul Golden Tulıp Otelde düzenlenen 3. Başarı ve Sanat ödülleri gecesinde birçok başarılı iş insanı muhteşem bir törenle ödüllerildi.Payaslı Medya Sponsorluğunda düzenlenen gecede Yılın En Başarılı Genç İş Adamı Ödülü Eyüp DİLEK'e verildi.Yıldızlar geçidine sahne olan gecede Doğu ve Güneydoğu'da ki köy okullarında okuyan çocuklar için de yardım organizasyonu düzenlendi.Törende konuşma yapan Eyüp Dilek "Çocuklar için düzenlenen bu gecede 225 gündür katledilen çocuklarımızı unutmamamız gerektiğini düşünüyorum ve bu soykırımı lanetliyorum" diyerek Gazze'de ki insanlık dışı katliama da tepki gösterdi.

Gecenin ardından Malatya'da çeşitli iş kolları ile yatırımlarda bulunan Eyüp Dilek kısa bir röportaj verdi.

Malatya'da Bir Futbol Kulübü Almak İstiyorum 

Ödül gecesinin ardından verdiği röportajda Malatya'da ki iş alanlarına değinen Eyüp Dilek ,sıradaki yatırımını Malatya'da bir futbol kulübüne yapmak istediğini belirtti. Dilek ; “Bu konu ile alakalı tesisleşme ve kurumsal anlamda bir çok projeler hazırladık. Malatya’da Amatör ligde veya BAL liginde mücadele eden takımlarımızdan biriyle anlaşarak projelerimizi hayata geçirmek ,Maddi ve manevi desteklerimiz ile kısa sürede üst ligleri hedefleyip, Malatya’mızı hakkettiği yerlerde temsil etmek istiyoruz. Malatya’da bu konuda kıymeti bilinmeyen çok yetenekli sporcularımız ve çok yetenekli antrenörlerimiz var, bunları bir araya getirerek uzun yıllar hizmet verecek, dünya çapında futbolcular yetiştirecek ve Malatya’mıza eski günlerdeki gibi Şampiyonluklar yaşatacak bir futbol akademisi kurmayı planlıyoruz. Bu alanda başarılı olan ve kısa sürede bizleri başarıya ulaştıracağına inandığımız, kendini kanıtlamış bir çok isim ile görüştük ve olumlu geri dönüşler aldık. Birkaç kulüp ile görüşmeler sağladık ve görüşmelerimiz devam ediyor. Çok yakın zamanda Futbol camiasında adından söz ettirecek ve Malatya tribünlerini eski coşkulu günlerine geri döndürecek bir kulüp ile bu camiaya adım atmayı düşünüyoruz.” İfadelerini kullandı.
 

Bülten

Bakmadan Geçme