İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı'ndan ABYB'ye nezaket ziyareti

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı'ndan ABYB'ye nezaket ziyareti

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Erhan Yağlıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyarette bir konuşma yapan İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Erhan Yağlıcı, “ Çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürdürmekteyiz. Partimize olan teveccüh bizleri son derece sevindirmektedir. Göreve geldiğimiz günden bu yana üye sayımızı kat be  kat artırdık.Yönetim kurulumuz ile birlikte girmediğimiz, gitmediğimiz mahalle kalmayacak.” Dedi.
Yaklaşan seçimler hakkında da bilgi veren Başkan Yağlıcı, “öyle zannediyorum ki bu seçimlerde İYİ Parti’ye aday adayı bolluğu yaşayacağız. En iyi adaylarımızı seçip, il başkanımız ve genel merkezimiz ile Malatya’da milletvekilleri ve belediye başkanları çıkarmak arzusundayız.” İfadelerini kullandı.
İyi Parti Battalgaz İlçe Başkanı Erhan Yağlıcı konuşmasına Genel Başkan Meral Akşener’in bir konuşmasına değinerek, “Cumhuriyetimizin en değerli kazanımlarından biri şüphesiz ki fırsat eşitliğidir. Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün milletle bütünleşen Cumhuriyet anlayışı; Yoksulu zenginden, köylüyü şehirliden, yaşlıyı gençten, kadını da erkekten ayırmamıştır. Bu eşitlik mücadelesini sağlamak için de, öncelikle eğitimde fırsat eşitliğini garanti etmiştir. Eğer bugün ülkemizde; gençler, yurt dışında yaşamanın yollarını arıyorsa; kadınlar, kendilerini güvende hissetmiyorsa; çocuklar, derin bir yoksulluk ile sınanıyorsa; sebebi, eğitim politikalarımızın vasatlığıdır.” Şeklinde konuştu.
Anadolu Basın Yayın Birliği Maatya Şube Başkanlığına bağlı yazılı ve görsel haber sitelerine de çok teşekkür ederek, “ Hakikaten tarafsuz, cesur haber anlayışınız var. Bundan dolayı sizlere şahsım partim ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti  dile getiren ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını açıklayarak, İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığına başarılar diledi.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme