Kahraman gazileri ziyaret etti.

Kahraman gazileri ziyaret etti.

Gazi astsubay Seydi Aldemir,  Ankara gaziler fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavi gören  kahraman gazileri ziyaret etti.
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkan Yardımcısı Gazi Seydi Aldemir, Ankara’da tedavi gören gazilere ziyaret gerçekleştirdi. Duygusal anların yaşandığı ziyarette Aldemir gazilere destek oldu. Birde yarım kalan bedenler var. Hayallerin ve umutların gölgesinde araf'ta kalan bedenler.
Ziyarette vatan uğruna canlarını veren şehitleri yad eden Aldemir; “Yarım kalan yaşamlar var.  En acısı ve en şereflisi Şehitlik ile sonlanan. Anaların sessiz çığlıkların da fırtına olup kopan bayrağa kan olan hayatlar. Yok olan el, kol, ayak,  bacak, göz gibi parçalarının ruhların da açtığı tahribatla hayata tutunan canlar. Ne zordur hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilmek ve inadına ben varım buradayım diye bilmek. Zordur zor yarımı tam göstermek. Selam olsun hiçbir zorluktan yılmayan vatan evlatlarına. Selam olsun ana duası almış o milli kahramanlara.” İfadelerinde bulundu. Tedavi gören gaziler moral verdi.

Bakmadan Geçme