• Haberler
  • Yerel
  • Kemal Oktay Yeniden Refah Partisi Hekimhan Belediye Adayı Oldu

Kemal Oktay Yeniden Refah Partisi Hekimhan Belediye Adayı Oldu

Kemal Oktay Yeniden Refah Partisi Hekimhan Belediye Adayı Oldu

Kolin Maden Şirketinin İnsan Kaynakları sorumlusu Kemal Oktay Yeniden Refah Partisinden Hekimhan Belediye Başkanlığı için aday oldu.

30 Eylül 2023 tarihinde bir otel'de AK Parti Hekimhan Belediye Başkanlığına aday adayı olan Kemal Oktay, Cumhur İttifakı ortaklarından MHP'ye verilmesinden sonra, Yeniden refah partisi Hekimhan'ın belediyesine aday oldu.Geçtiğimiz günlerde Hekimhan Cumhur İttifakından MHP 'nin adayı Mehmet Tabarogulları  aday olarak açıklanmıştı. Ak Parti Hekimhan Belediye Başkan adayı Kemal Oktay   kendini destekleyen  seçmenin baskısı ile Yeniden Refah partisinin Hekimhan Belediye başkanı adayı olduğunu açıkladı.

 

Kemal Oktay 30 Eylül 2023 tarihinde yaptığı açıklamada; "AK Partimize gönül vermiş hemşerilerimin yoğun teveccühleri ve ekim alanımızda daha iyi hizmet edebileceğime olan inancım sebebiyle bu kutlu yola çıkmaya karar verdim.Hekimhan AK Parti belediye başkan aday adaylığı süreci sonucunda ilçe teşkilatımızın ve genel merkezimizin takdiriyle, Rabbimizin yardımıyla belediye başkanı olursam, öncelikli olarak yaşadığımız deprem sonrası yaşanan sıkıntıları hep birlikte yaşadık. Bu sıkıntılar neticesinde ilçemizi Türkiye yüzyılına hazırlamak ve Malatya'nın yükselen bir ilçesi yapmak en büyük hedefimizdir" demişti.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme