Keskin'den Cevdet Özyalın'a hayırlı olsun ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, S.S. Öz Malatyalılar Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığına seçilen Cevdet Özyalın ve yönetimini ziyaret ederek tebrik etti.

Beraberinde Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve MESOB Başkan Vekili Orhan Özbek ile ziyaret ettiği S.S. Öz Malatyalılar Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığına seçilen Cevdet Özyalın ve yönetimini son yapılan genel kurulda seçimi kazanmalarından dolayı tebrik eden Başkan Keskin, “Cevdet Özyalın ile MESOB’da uzun yıllar yönetim kurulunda birlikte çalıştık. Burada da esnafımıza en iyi hizmeti vereceğine gönülden inanıyorum. El birliği yaparak, esnafımızın sorun ve sıkıntılarının çözümünde birlikte hareket edeceğiz.” dedi.

 

Başkan Keskin, 6 Şubat depremlerinin ardından işyerleri zarar gören sanayi sitesindeki esnafların taleplerini de her ortamda ilgili kurum ve yöneticilere ilettiklerini belirterek, “Esnafımızın sorunlarını,. Taleplerini ve önerilerini her ortamda savunuyoruz, dosya halinde ilgili tüm kurumlara sunuyoruz. Son olarak esnafımızın beklentilerini içerin dosyamızı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz beye arz ettim.” diye konuştu.

 

S.S. Öz Malatyalılar Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Cevdet Özyalın, ziyaret için teşekkür ederek, “Esnafımızın büyük çoğunluğu ile yönetim kurulu arkadaşlarımız ile göreve geldik. Uzun yıllardan beri hem esnaf kuruluşları hem de esnaf kooperatiflerinin içinde aktif olarak göreve aldım. Bu yeni dönemde de esnafımızın taleplerini çözme gayreti içinde olacağız. Bize yetki veren esnaflarımıza ve bizi ziyaret eden MESOB Başkanımız Şevket Keskin’e, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve MESOB Başkan Vekili Orhan Özbek’e teşekkür ediyorum ” dedi.

Bakmadan Geçme