• Haberler
  • Malatya
  • Kinimizi diri tutacağız, 15 TEMMUZ'U unutmayacağız ve unutturmayacağız.Haine merhamet, vatana ihanettir.

Kinimizi diri tutacağız, 15 TEMMUZ'U unutmayacağız ve unutturmayacağız.Haine merhamet, vatana ihanettir.

MHP Malatya Milletvekilive MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu

MHP Malatya Milletvekilive MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle birt mesaj yayınladı.Fendoğlu mesajında;

15 Temmuz  hain darbe girişimi milletimizin feraseti ve dik duruşuyla engellenmiş vatan haini beslemelere dur denilmiştir.  
Ederi bir dolar olan vatansız beslemelere verilen selalarla, tankın önüne sere serpe yatan kahramanlarla durdurulmuş, dağlanmış ve dağıtılmışlardır.

çamlıca
BU KAHRAMANLIK DESTANIN ADI MİLLİ İRADE’DİR
Bu kahramanlık destanın adı Milli İrade’dir.
Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığı kutsaldır.
Bağımsızlığımız lütuf veya ikram değildir.
Bizzat kahraman ecdadımızın kan ve can pahasına elde ettiği muhteşem zaferdir.Bilinsinki Türk milletinin bağımsızlığı asla çiğnetilmeyecektir.Millet sonsuz bir huzur ve güvenlik içinde bulunmalıdır. Ülkemizin herhangi bir köşesinde halkın güvenliğini devletin birlik ve asayişini bozmaya yeltenenler devletin bütün kuvvetlerini karşılarında bulmalıdır, bulacaktır. O sonsuza kadar güvelik ve koruma altında olmalıdır.Hiç unutulmasın ki bağımsızlığımıza düşkünüz,esaretinde sonuna kadar düşmanıyız.
Yüce Türk Devleti ve Aziz Türk Milleti sonsuza kadar payidar kalacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle Devletin ve Milletin bağımsızlığına kast edenleri asla unutmayacağız. 

Kinimizi diri tutacağız, 15 TEMMUZ’U unutmayacağız ve unutturmayacağız.Haine merhamet, vatana ihanettir.

15 Temmuz Demokrasi ve milli birlik gününün 8’inci yılında destan yazan milletimizin verdiği kutlu mücadeleyle övünüyoruz. 
15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü’nde, bu alçak darbe girişimine karşı dünyada bir örneği daha görülmemiş gözü kararlılıkla karşı koyan, kahramanlık destanı yazan yüce türk milletine şükranlarımızı arz ediyor,Aziz şehitlerimize ALLAH'tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum.

Bakmadan Geçme