Koç ' Ben Değil Biz Anlayışı Hakim Olacak'

Koç ' Ben Değil Biz Anlayışı Hakim Olacak'

       Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkan Adayı Hacı Koç’a Pazarcı Esnaflarından Büyük Destek.

      2022 Ocak ayında gerçekleştirilecek olan Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası seçimlerinde Başkanlığa adaylığını açıklayan Haci Koç’a Esnaflardan büyük destek gelirken Başkan Adayı Haci Koç ise çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
      Malatya Seyyar Pazarcı Esnaflarının sorun ve sıkıntılarını bildiğini ve çözülmeyecek hiçbir sorununun olmadığını belirten Malatya Pazarcılar Esnaf Odası Başkan adayı Haci Koç” Ben değil Biz anlayışıyla Odayı birlikte yönetmeye talibim” dedi. 
      Başkan adayı Haci Koç seçim çalışmaları kapsamında yoğun ilgiyle karşılanırken Pazarcı esnaflarının ise sorun ve sıkıntılarını birinci ağızdan dinliyor. Koç açıklamasında” Başkanlığa aday olduğum bu kutlu yolda bende sizler gibi Pazarcı esnafı olarak içinizden biriyim.
       Esnaf kardeşlerimizin sorun ve sıkıntılarını sizlerle birlikte yaşayan ve gözlemleyen biri olarak seçimlerde adaylığımı açıkladım. Biz Bir olacağız, iri Olacağız, Güç birliği yapacağız. Birlikte Pazarcılar odasını ben değil biz anlayışıyla yöneteceğiz. 
         Yılların sorun ve sıkıntılarını inşallah yeni dönemde birlikte çözeceğiz. Esnaf arkadaşlarımızın vereceği destekler ile bize bu görevi layık görürlerse bu sorunları Allah’ın izniyle kısa sürede çözüme kavuşturacağız.” 
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme