Komiser Özay Memleketine Dualar ile uğurlandı
Malatya Emniyeti'nin Sevilen İsmi Komiser Göksel Özay Son Yolculuğuna Uğurlandı
Malatya Emniyet Teşkilatı, bugün derin bir hüzne uyandı. Güvenlik Şube Müdürlüğü’nde uzun yıllardır başarıyla görev yapan, çalışkanlığı ve insanlığıyla herkesin gönlünde yer edinen Komiser Göksel Özay, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
Özay, geçtiğimiz günlerde halı sahada arkadaşlarıyla futbol oynarken fenalaşmış, kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımda yaşam mücadelesi vermişti. Malatyalılar, iyileşmesi için günlerce dua etmişti. Ancak bu sabah gelen acı haber, şehri yasa boğdu.
Göksel Özay için Malatya İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törende gözyaşları ve dualar birbirine karıştı. Malatya Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, , İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, AK Parti İl Başkanı Ali Bakan, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Baro Başkanı Onur Demez, Milli Eğitim İl Müdürü Behçet Bakır. Şehit ve Gazi Dernekleri yöneticileri, STK temsilcileri, mesai arkadaşları, Özay ailesi ve çok sayıda vatandaş törende hazır bulundu.
Komiser Göksel Özay, sadece disiplinli bir emniyet mensubu değil; aynı zamanda güler yüzlü, yardımsever ve örnek bir insandı. Görev yaptığı süre boyunca hem meslektaşlarının hem de halkın sevgisini kazanmış, ardında güzel izler bırakmıştı.
Törenin ardından Göksel Özay’ın naaşı, dualar ve gözyaşları eşliğinde memleketi Elazığ’ın Maden ilçesi Bahçedere köyüne uğurlandı.
Malatya, özverili bir evladını, Emniyet Teşkilatı ise yeri doldurulamayacak bir neferini kaybetti. Komiser Göksel Özay’a Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Malatya Emniyet Teşkilatı’na başsağlığı diliyoruz. REMZİ HAYTA-MALATYA FLAŞ HABER
Bakmadan Geçme





