Konserin Ardından

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (

Baharı karşılamaya sayılı günler kala Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi ( MABESEM ) tarafından düzenlenen konser büyük bir beğeniyle izlendi. 25 MART 2022 Cuma günü kongre merkezinde dinleyicilerle buluşan “ Sanat Müziği “ konseri kelimenin tam anlamıyla muhteşemdi.
Sunuculuğunu Burak GÜN’ ün, koro şefliğini de Yusuf SEVAL’in yaptığı konser izleyicilerden tam not aldı. Gecede birbirinden güzel eserler seslendirildi.
Kongre kültür merkezinde Bahar nağmeleri türk sanat müziğine büyük ilgi gösterildiği görüldü konserde büyük beğeni alan Sena ALTINTOP yeniden sahne alarak  alkışlar eşliğinde büyülü sesiyle yeniden şarkısını icra etti. 
Konserde sunucu olarak görev alan Burak GÜN “ işte büyük şehirlerin farkı bu dedi. Ancak  övünen bir eda ile dinleyiciler de konsere bu kadar önem veriyorlarsa sa Büyük Şehir Sanat Eğitim Merkezinin icra ettiği her iki konserde de malatya Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Selahattin GÜRKAN’ ı göremedik.    Program bitiminde  Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Şube Müdürü  Fikret VURUCU  tarafından koro şefi Yusuf SEVAL’ e  çiçek takdim edildi.
Malatya Büyüksehir Belediyesi Kültür Şube Müdürü Fikret VURUCU da  yapmış olduğu konuşmada izleyicilerin beğenileri doğrultusunda bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini belirtti.
Yaklaşık iki saate yakın süren konser dinleyenlere ve izleyenlere hoş bir seda bırakarak sona erdi.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme