Kozluk Vadisi Kamp Alanları Düzenlendi

Arapgir Belediyesi, Kozluk Vadisi'nde bulunan kamp alanlarının ve yollarının düzenlemesini tamamladı.

Arapgir Belediyesi, Kozluk Vadisi’nde bulunan kamp alanlarının ve yollarının düzenlemesini tamamladı. Kış aylarında vadi üzerinde su debisinin yükselmesi sebebiyle tahribata uğrayan kamp alanları ve ulaşım yollarının doğal ortamın bütünlüğünü bozmadan uygun şekilde düzenlemesini tamamlayarak kullanıma sundu.
Yaz turizm sezonunun başladığı bugünlerde binlerce kişinin ziyaret ettiği ve kamp alanlarını kullanarak konakladığı Kozluk Vadisi üzerinde yapılan çalışmalar Arapgir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tamamlanarak ziyaretçilerin hizmetine sunuldu. 
Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Arapgir Belediye Başkanı Haluk CÖMERTOĞLU, “Son yıllarda Uluslararası Fotokampa ev sahipliği yaptık, Fotokamp etkinliğimizde son derece başarılı sonuçlar elde ettik. Bu etkinlik çok sayıda doğa tutkunu ve fotoğraf sanatçısının ilgi duyduğu ve Türkiye'nin en çok ilgi duyulan kampı oldu. Etkinliğe gelenlerin ilçeyle irtibatı ve ilgisi devam ediyor. Sosyal medyada Arapgir görücüsüyle buluşuyor, turist kafileleri ilçeye gelip görmek istiyor. 
Serin, temiz havası ve eşsiz doğa manzarasıyla yıl içerisinde yerli ve yabancı birçok turisti ağırlayan Kozluk Vadisi bu yıl da bir önceki yıllara oranla ziyaretçi sayısında artışın beklendiği ve bu kapsamda ziyaretçilere en iyi ortamı hazırlamak için çalışmalarımız devam ediyor" 

Bakmadan Geçme