• Haberler
  • Malatya
  • Kurumlar Esnafları ve Depremzede Vatandaşları bunaltmaya devam ediyor

Kurumlar Esnafları ve Depremzede Vatandaşları bunaltmaya devam ediyor

Kurumlar Esnafları ve Depremzede Vatandaşları bunaltmaya devam ediyor

6 Şubat depremi sonrası Malatya’da esnafların ve Malatya’daki depremzede vatandaşların huzurunu kurumlar kaçırmaya devam ediyor..
Zorlukla konteynır kentlerde işlerini icra etmeye çalışan esnafları bu defada Fırat Edaş’ın elemanları huzursuz etmeye başladılar. Konteynır’daki esnaflara giden fırat edaş’ın elemanları kaçak elektrik kullanılması yönünde belli bir süre vererek 6 şubat’tan bu yana olan borçları ödemeleri hususunda ihbarname bıraktılar.
Bugün haber merkezimizi arayan bazı esnaflara giden ihbarnamede, “Perakende satış sözleşmesi olmadan elektrik tüketimi yaptığınız tesbit edilmiştir. En geç 23,01,2024 tarihine kadar görevli tedarik şirketine şahsen veya E-Devlet üzerinden perakende satış sözleşmesi başvurusunda bulunmanız gerekmektedir” ifadeleri kullanıldı.
Elektrik saatini Fırat Edaş’ın kendi personelleri tarafından monte edilmesine rağmen kaçak elektrik kullanıyorsunuz ibaresi üzerine bazı esnaflar haber merkezimizi arayarak sitemlerini ve tepkilerini dile getirdiler. 
6 Şubat’tan bu yana yıkılan işyerleri sebebiyle konteynırda zor şartlarda işlerini yürütmeye çalışan esnaflar, “ Elektrik saatini işyerimize kendileri kurdular. Kaçak elektrik muamelesi görmemiz ve zaten kıt kanaat geçinmeye çalışan esnaflara, çıkın gidin Malatya’dan der gibi muamele ile karşı karşıyayız.Bu sorunun yetkililer tarafından araştırılarak gerekli işlemleri yapmalarını arzu ediyoruz. “ şeklinde tepkilerini dile getirdiler.
 

Bülten

Bakmadan Geçme