Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi'ne Destek

Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi'ne Destek

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde yürütülen “Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi” kapsamında Batman’ın Kozluk İlçesinde bulunan bir okula kitap bağışında bulundu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde yürütülen “Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi” kapsamında, Batman’ın Kozluk İlçesinde bulunan 75. Yıl Ortaokuluna kitap bağışında bulunduklarını söyleyen AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, okuyan bir gençlik için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Batman 75. Yıl Ortaokulunda görev yapan Malatyalı bir öğretmenin sosyal medya üzerinden kendilerine ulaşarak, kurmak istedikleri kütüphane için yeterli düzeyde kitap bulamadıklarını ifade etmesi üzerine kendilerine yardımcı olduklarını belirten Başkan Basri Kahveci, kısa süre içerisinde kitapların hazırlanarak gençlere gönderildiğini belirtti. 

Okuyan bir gençlik yetişmesi adına üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getireceklerini ifade eden Başkan Kahveci, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde, Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığımız destekleriyle ülkemiz genelinde öğrencilerimize okuma kültürünü kazandırmak amacıyla düzenlenen kampanyaya bizlerde destek veriyoruz. Amacımız yavrularımızın araştıran, analitik düşünen ve bilgi üreten bireyler olarak yetişmelerini sağlamak. Bu kapsamda, “Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi’ne” bizlerde AK Parti Battalgazi ailesi olarak katkıda bulunduk. Batman’da görev yapan Malatyalı bir öğretmenimizin sosyal medya üzerinden bizlere ulaşarak, okullarına kuracakları kütüphane için kitap desteği istemesiyle birlikte ellerimizi taşın altına koyduk. Ana kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyelerimizin katkılarıyla hızlı bir şekilde kitaplarımızı ayarladık ve Batman’a gönderdik. Biz AK Parti kadroları olarak gençlerimiz için, geleceğimiz için her zaman üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Yeter ki gençlerimiz okusun. Bilinçli, vatanına, milletine hayırlı bireyler olarak yetişsinler. Bu bizim için en büyük gurur kaynağı olacaktır.” dedi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme