Latif Okyay'dan Abyb'ye ziyaret

AK Parti Battalgazi Belediye Başkanı Aday Adayı Latif Okyay Basın Konteynerlarını ziyaret etti.

Basın Konteynerları ziyaretleri kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaret gerçekleştiren AK Parti Battalgazi Belediye Başkanı Aday Adayı Latif Okyay,seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Battalgazi’nin yeniden inşası ve toparlanması için Aday Adayı olarak yola çıktıklarını belirten Okyay, Battalgazi’nin  her noktasına hakim olduğunu ifade etti.
Battalgazi Belediyesinde inşaat mühedisi olarak göreve başlayan ve Belediyenin çeşitli kademelerinde görev almış olan Okyay, ‘’şehri tanımakla ilgili bir zaman kaybım olmayacak. Ben inanıyorum ki bu görev bize tevdi edilirse bu avantajı vatandaşlarımızın lehine kullanarak şehrin yeniden imarı noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz ve  deneyimlerimizi Battalgazi’nin imarı ve ihyası için kullanacağız”dedi.
Şehrin yeniden planlanması için kolları sıvadığını ve bu süreçte yıkılan yapıları yeniden ayağa kaldırarak göçün önüne geçmek ve kaybettiğimiz nitelikli nüfusu tekrar kazanmak gerektiğini belirten Okyay, “Her şehir orada yaşayan insanların yeteneği ve niteliğiyle güçlü. Bizde kaybettiğimiz  nüfusu tekrar kazanmak  için çalışacağız. 
Şehrin yaşam alanı olan bölgelerinde  kentsel dönüşüm projelerine öncelik vereceğiz . Şehrimizi 6 Şubat öncesinden daha da gıpta edilecek bir şehre dönüştürmek istiyoruz”diye belirtti.
 

Bakmadan Geçme