Leventoğlundan Liste İsyanı

Leventoğlundan Liste İsyanı

Malatya Ticaret borsa Başkan Adayı Zafer Leventoğlu.6 aydır liste istediği mevcut yönetimin sergilemiş olduğu tavır sebebiyle isyan etti.

Leventoğlu yaptığı açıklamada; "Malatya Ticaret Borsa seçimleri için yaklaşık 6 aydan bugüne çalışıyorum isim ve üyelik bilgisi sormadan bir siyasi gibi her esnafın kapısını çaldım tlf ile aradım ve tüm ilçelere gittim ! 
Herkesin oyu varmış gibi destek istedim ! Çaldığım tüm kapılar sıktığım tüm eller samimi tavırlar sergiledi herkese teşekkür ederim !
Fakat 6 aydan bugüne kadar liste istedim gerek dilekçe ile gerek sözlü veya hatırlarını kıramayacakları adamları aratarak ama bir türlü listelere ulaşamadım !Seçime 30 gün kaldı belki kanunların verdiği yetki belkide yetkisiz olarak hep red cevabı aldım !
Listeler olmadığı için hâlâ yönetimimizi ilan edemedik kimin hangi gurupta olduğu veya şirketlerinde seçme seçilme hakkının olup olmadığını bilmediğimiz için yönetimimizdeki arkadaşlar bunlar diyemedik !
Mevcut Başkan ben olsaydım ! Bukadar korkacağım seçime asla girmezdim ve bir konuşma yaparak mesela ; Bugüne kadar bana ve yönetimime verdiğiniz destekten dolayı teşekkür eder seçime girmez yeni yol haritamı çizerdim !
Malatya Ticaret borsa Başkan Adayı 
Zafer Leventoğlu.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme