LGS'de başarılı olan öğrenciler kaymakam Böçkün tarafından kabul edildi

LGS'de başarılı olan öğrenciler kaymakam Böçkün tarafından kabul edildi

Akçadağ ilçemizde, bu seneki  LGS sınavında başarılı olarak, nitelikli okulları kazanan öğrencilere yönelik hazırlanan program neticesinde öğrenciler Akçadağ Kaymakamı Ümit Fırat BÖÇKÜN  tarafından kabul edildi.

Bu görüşme de Kaymakam Ümit Fırat BÖÇKÜN;  İlçedeki bu başarılı tablonun kendilerini mutlu ettiğini ve de gururlandırdığını söyleyerek, bu tablonun ortaya çıkmasında emeği olan öğrenci, veli, öğretmen, eğitim yöneticileri  ve tüm paydaşları tebrik ettiğini söyledi. Öğrencilerle birebir tanışma, okudukları ve kazandıkları okullar, bundan sonraki hedefleriyle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunma, öğrencilere her zaman yanlarında olduklarını belirtme, öğrencilere hediyelerinin takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle görüşme sona erdi.
        Yine bugün, Akçadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ramazan CENGİZ ' de  bu seneki  LGS sınavında başarılı olarak, nitelikli okulları kazanan öğrencilere yönelik hazırlanan program neticesinde öğrencilerimiz, velileri ve okul idarecileriyle bir araya geldi. Bu görüşmede İlçe Müdürü Ramazan CENGİZ; öğrenciler,  veliler ve okul idarecileriyle  tanışma faslından sonra, ortaya çıkan bu başarılı tablonun  en büyük mimarları olarak hepsine tek tek teşekkür etti ve  ilçemizin eğitimde hak ettiği yere en kısa zamanda gelmesi için ilçe milli eğitim camiası olarak yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve daha ilk senede daha önceki yıllara nazaran  ortaya çıkan ve anlamlı derecede başarılı olan  bu tablonun kendileri için büyük bir mutluluk ve motivasyon kaynağı olduğunu söyledi.  CENGİZ, hedeflerinin ilçedeki eğitim - öğretim kalitesini yukarılara taşıyarak, her sene nitelikli okullara giden öğrenci sayısını arttırmak olduğunu ifade etti. Son olarak öğrencilere,  şimdiye kadar yanlarında oldukları gibi, bundan sonra da yanlarında olacaklarını söyledi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme