MAGİNDER Çocuklarımızı Mutlu Etmeye Devam Ediyor

Malatya Girişimci İş İnsanları (MAGİNDER) derneği tarafından Konteyner Kentteki çocukların yüzü güldü.

Malatya Girişimci İş İnsanları (MAGİNDER) derneği tarafından Konteyner Kentteki çocukların yüzü güldü. 
6 Şubat Kahramanmaraş Pazarcık 7,7 ve Elbistan 7,6 depremlerinden etkilenen Malatya’da Rönesans Holding 1 Konteynerde kalan çocukların yüzü güldü.(MAGİNDER) tarafından sosyal sorumluk kapsamında çocukların yüzü gülmeye devam ediyor. 
Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Malatya Girişimci İş İnsanları (MAGİNDER) Dernek Başkanı Salih Karademir, Konteynerde kalan aile ve çocuklar katıldı. 
Rönesans Holding 1. Konteynerde kalan çocuklarımız için düzenlediğimiz organizasyonla bir arada olduklarını belirten. Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak özellikle otizm öğrencilerimizle birlikte olmamız bizi ziyadesiyle mutlu etti. Çocukların yüzündeki mutluluğu görmek ve mutluluğuna ortak olmak, bize de gerçekten mutluluk sağlıyor, Malatya Girişimci İş İnsanları (MAGİNDER) Dernek Başkanı Salih Karademir ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum güzel bir organizasyon yapılıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum şeklinde konuştu. 


“Malatya ayağa kalkacaksa çocuklarımızla ayağa kalkacağını belirten” Malatya Girişimci İş İnsanları (MAGİNDER) Dernek Başkanı Salih Karademir, 6 Şubat Depreminden hemen sonra sosyal sorumluluk projesi kapsamında Konteynerde kalan çocuklarımızın yüzünü güldürmeye devam ediyoruz. Bu günde Rönesans Holding 1. Konteynerde aile ve çocuklarımıza animasyon ekibiyle organizasyon yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

“Çocuklarımızın mutluluğu Malatya’nın mutluluğudur diyen” Başkan Karademir Bizleri yalnız bırakmayan Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, ve Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Belma Belen'le Geziyoruz' programına bizi konut etti. Kendilerine teşekkür ediyorum.  MAGİNDER ailesi olarak Depreminden sonra çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve sevinçlerine ortak olmak zorundayız, 6 Şubat Depreminden sonra Malatya’mız ciddi bir yıkım aldı. Zor şartlar altında Konteyner kentte yaşamlarına devam ediyorlar, MAGİNDER ailesi olarak sosyal sorumluluk proje kapsamında çocuklarımızın yüzü gülsün diye etkinliklerimiz devam edecek emeği geçenlere teşekkür ediyorum Malatya’mız yeniden ayağa kalacak Şehrimiz ayağa kalması için hepimiz el birliğiyle gayret göstereceğiz,  Şekilde konuştu. 


Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Belma Belen'le Geziyoruz' programı kapsamında Malatya Yeşilyurt ilçesinde tamamladık, Bu günde Malatya Girişimci İş İnsanları (MAGİNDER) Dernek Başkanı Salih Karademir, ve yönetim kuruluna tarafından Rönesans Holding 1 Konteynerde kalan çocukların yüzü gülsün diye etkinlikler yapılıyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum

Bakmadan Geçme