• Haberler
  • Gündem
  • MAKADER'den Malatya Derneklerine Proje İçin Destek Mesajı

MAKADER'den Malatya Derneklerine Proje İçin Destek Mesajı

https://makader.org/malatyalilar-ticaret-merkezi/

MAKADER, yerelden evrensele uzanacak bir ufku ve vizyonu ortaya koymak, Malatya’mızda üretilen her türlü katma değeri hem ülkemiz hem de dünya platformlarına taşıyarak şehrimizi marka yapmak inancıyla kurulmuştur. MAKADER, girişimcilik ve bağlantılarıyla ülkemizde etkin ekonomik sivil toplum örgütleriyle ikili ilişkiler kurarak, Malatya’mıza yatırımlar çekmek, şehrimizi bir yatırım üssüne dönüştürmek için yola çıkmıştır. Bu sebeple her platformda, nitelikli Malatya lobiciliği yaparak, şehrimizin kültün-sanat, turizm, ekonomi, gastronomi alanındaki değerlerini tanıtım pencereleri olarak hem ülkemiz geneline hem dünyaya açacak çalışmaları yapmak için kurulmuştur.

Bu kapsamda;

-    Kemal Sunal Komedi Film Festivali girişimi,

-    Malatyalı Sanatçıları Destekleme Girişiminde bulunuldu ve bu kapsamda portal oluşturuldu. yeni sanatçılarımızın tanıtımı için yeni bir proje geliştirildi.

-Malatya’dan yeni 10 tane yazar çıkması için girişimde bulunuldu. Ve kitap yazmak isteyen hemşerilerimize destek verilmektedir. Tarih, siyaset ekonomi, edebiyat çocuk kitaplarını Malatyalı hemşerilerimiz yazsın istiyoruz.

Şu an sizden rica’mız şudur;

-    Malatyalılar Ticaret merkezi oluşturulmuştur. Bu bir internet portalı olup dünya üzerinde yaşayan ve ticaretle uğraşan veya serbest çalışan her meslek ve ticaret erbabı bu siteye şirket bilgilerini girecektir. Burada oluşacak bir Malatyalılar Ticaret havuzu oluşacak.

Diyelim ki,

-Norveç te yaşayan bir hemşerimiz çocuk kıyafetleri satan bir mağaza açmak istiyorsa Malatyalı bir üretici veya toptancıyı bulacaktır.

-Malatyalı bir memurumuz iş için İstanbul’a, Ankara ya tayin olan bir hemşerimiz Malatyalı bir Emlakçı sayesinde kolaylıkla evini bulabilecektir.

-Avukat ihtiyacı olan bir hemşerimiz Malatyalı bir avukat bulabilecektir.

-Antalya da ayakkabıcılık yapmak isteyen bir hemşerimiz Malatyalı bir üretici veya toptancı sayesinde hızlı ve güven içerisinde işini yapabilecek.

Bu örnekler çoğaltılabilir.

Sizlerden beklentimiz çevrenizdeki insanları www.makader.org sayfasındaki https://makader.org/malatyalilar-ticaret-merkezi/ MALATYA’LILAR TİCARET MERKEZİ linkine kayıtlarını girmelerini sağlamaktır.

Üyelerinize çevrenizdeki değerli Malatyalı hemşerilerimize bu konuda yönlendirici olmanızdır. Portalımız tamamen ücretsizdir. Yardım ve desteğinizden dolayı şimdiden teşekkürler.


MAKADER GENEL BAŞKANI

S.H.U. Hakan BERKTAŞ
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme