• Haberler
  • Spor
  • Malatya Bayan Futbol Takımı Diyarbakır Bld.Spor İle 0-0 Berabere Kaldı....

Malatya Bayan Futbol Takımı Diyarbakır Bld.Spor İle 0-0 Berabere Kaldı....

Malatya Bayan Futbol Takımı Diyarbakır Bld.Spor İle 0-0 Berabere Kaldı....

Malatya'yı Kadınlar 3 lig Futbol Ligi'nde temsil eden,Malatya Bayanlar Spor Kulübü bugün Yeşiltepe stadında ligin güçlü ekiplerinden, Diyarbakır Belediye Spor Bayan futbol takımı ile karşı karşıya geldi, 
Bu Karşılaşmayı Bölgesel Hakemlerimizden semra Karaşin yönetirken,karşılaşmayı iyi başlayan Malatya bayanlar futbol takımı Baştan sona üstün oynamasına rağmen gol yollarında başarılı olamadı zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşma 0-0 sona erdi 
Bu karşılaşmayı birçok spor sever izlerken Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Işılay Çalışkan Kebapçıoğlu da karşılaşmayı izleyenler arasındaydı..
Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi’nde mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, yeni sezona geçen hafta ilk maçını deplasmanda Mardin Ömerlispor ile karşılaşmış rakibini 3-2 mağlup etmişti..
Geçtiğimiz sezon grubunu birinci tamamlayan ancak Play-Off birinci maçta elenen Malatya Bayanlar Spor Kulübü, bu sezon bir kez daha 2. Lig hedefiyle sezona başlayacak. Altyapıdan yetişen futbolcularıyla lige katılan  Bayanlarımız zor şartlar altında ligde kalmayı ve ikinci lige çıkmayı hedefliyor.
Bu konuda Malatya Futbol kamuoyunun ve Siyasilerin bu seçim döneminde Bayan futbol takımımıza sahip çıkmasını bekliyoruz.
Malatya bayanlar futbol takımının mücadele ettiği grupta birçok takımın Belediye ve Kurum takımları olduğunu da belirtelim.
Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, takıma çok sayıda oyuncu transfer yapmayı düşündüklerini ancak sponsor konusunda ve destek konusunda kimsenin yardımcı olmadığını bu zor şartlar altında transfer yapmayacaklarını sadece destek gelirse eksik mevkilere birkaç oyuncu almayı düşündüklerini belirtti.
Çelebi, Altyapıdan yetişen oyuncuların bu sezon daha çok şans bulacaklarını ifade etti.

Bakmadan Geçme