Malatya Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğü 'Erişilebilirlik Belgesi Almaya Hak Kazandı'

Malatya Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğü 'Erişilebilirlik Belgesi Almaya Hak Kazandı'

Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme komisyonumuz tarafından “Erişilebilirlik Belgesi” almaya hak kazanan Çalışma ve İş Kurumu il Müdürlüğüne “Erişilebilirlik Belgesi ve Bayrağı’’ takdim edildi.

Malatya Çalışma ve İş Kurumu il Müdürlüğünde düzenlenen törene Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vahap Toman ile Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme komisyonumuz katıldı.


Törenden konuşan  Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü  Galip Sökmen “İlimizde Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata aktif bir şekilde katılımlarını sağlayacak düzenlemeler yapan, engelli vatandaşların rahatça ulaşımını sağlayacak şekilde yerleşke girişleri, otoparkları, engelli rampaları, kapıları, koridorları ve asansörleri engelli vatandaşların kullanımına uygun hale getiren ilimizdeki kamu kurumları ile özel kuruluşlarımıza komisyonumuz tarafından “Erişilebilirlik Belgesi” veriyoruz. Bugünde Çalışma ve İş Kurumu il Müdürlüğümüz bu belgeyi almaya hak kazandı. Belgelerini ve bayraklarını takdim ettik. İlimizde bunu yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından  Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen ve Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme komisyonumuz tarafından Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vahap Toman’a “Erişilebilirlik Belgesi ve Bayrağı’’ takdim edildi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme