Malatya'da Kalitenin Adı FME İnşaat

İnşaat sektörüne gönül vermiş, eğitimli, uzman personel gücüyle işlerini zamanında kaliteli olarak bitirmeyi temel ilke edinmiş FME İnşaat , örnek çalışmalarıyla yoluna devam ediyor.

Özverili çalışmalarıyla gündeme gelen FME inşaat işletme sahibi Fırat Mercan, sektör hakkında bilgiler verdi.

Mercan yaptığı açıklamada,’’ inşaat sektörü zaten başlı başına zor bir sektördür. Artıları olduğu gibi eksileri daha çok olan bir meslek. Çok sansasyonel bir meslekte çalışıyoruz. Her zaman eleştirilen ve ne yaparsanız yapın insanları memnun edemediğiniz bir sektör” ifadelerini kullandı. 
Mercan,’’bizim yol haritamız var. Malatya’dan kazandığımızı Malatya’ya, hatta Malatya dışından kazandıklarımızı da Malatya’’ya yatırıyoruz. Yani bizim Malatya sevdamız var , Malatya’ya yatırım yapmak istiyoruz.  Bizim farkımız yaptığımız hizmetlerden kazandığımız payın düşük olması. Herkes yüzde 20 kar ederken biz yüzde 15 kar ediyoruz. Bu farkı  sürümden kapatıyoruz. Bizim bir tek hedefimiz var Yaptığımız işte başarılı olmak. Piyasalarda her zaman genişleme ve daralma olacaktır. Kriz dönemleri de olacaktır. Kriz döneminde daire sayısı düştüğü zaman veya daralmaların olduğu dönemlerde güveni ön plana çıkarıp  çalışmalarımızI bu noktada sürdürüyoruz. Güven bizim için çok önemli . Firma olarak önceliğimiz “kalite ve güvendir” dedi.
HABER: FİLİZ  YAVUZKURT
 

Bakmadan Geçme